تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند هزاران نفر از پرستاران در انگلیس برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه صنفی پرستاران در انگلیس اعلام کرد هزاران پرستار در روزهای ۱۵ و ۲۰ دسامبر برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این اعتصاب‌ها احتمالاً نخستین مرحله از مراحل چندگانه اعتصاب پرستاران خواهد بود که بعد از عدم موافقت دولت با افزایش حقوقشان ۵ درصد بیشتر از تورم به وقوع خواهد پیوست.

 

پات کولن، دبیر کل کالج سلطنتی پرستاری گفت: «پرسنل پرستاری به اندازه کافی نادیده گرفته شده‌اند، به اندازه کافی حقوق کم دریافت کرده‌اند.»

 

کولن گفت دولت از دو هفته گذشته که پرستاران اعلام کرده‌اند برای اولین بار در تاریخ اعتصاب خواهند کرد از مذاکرات رسمی اجتناب کرده است.

 

استیو بارکلی، وزیر بهداشت انگلیس گفته مطالبات پرستاران به معنی افزایش ۱۹.۲ درصدی حقوق آنها است و برای دولت ۱۰ میلیارد پوند در سال بار مالی خواهد داشت.

 

او گفت: «این روزها برای همه چالش‌انگیز است و شرایط اقتصادی به معنی آن است که مطالبات اتحادیه پرستاران قابل اجابت نیست.»

 

وزیر بهداشت انگلیس اضافه کرد وزارتخانه تحت امر او برنامه‌هایی برای جلوگیری از اخلال در ارائه خدمات به بیماران در نتیجه اعتصاب‌ها دارد.

 

این اعتصاب فشارها را بر ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس افزایش خواهد داد که با رکود اقتصادی و بحران افزایش هزینه‌های معیشتی در کشور روبرو است. نرخ تورم انگلیس در ماه اکتبر به ۱۱.۱ درصد رسید که در ۴۱ سال اخیر بی‌سابقه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار