رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا واردات محصولات مخابراتی چینی را ممنوع کرد

آمریکا واردات محصولات مخابراتی چینی را ممنوع کرد آمریکا ورود هرگونه تجهیزات و فن آوری مخابراتی از شرکت‌های چینی زی تی‌ ای و هواوی را ممنوع کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا ورود هرگونه تجهیزات و فن آوری مخابراتی از شرکت‌های چینی زی تی‌ ای و هواوی را ممنوع کرد.

 

به نقل از سی جی تی ان، آمریکا رسما ورود فن آوری‌های مخابراتی را از ۵ شرکت چینی از جمله شرکت‌های هواوی و زی تی‌ ای ممنوع اعلام کرد. این به معنای این است که این شرکت‌ها نمی‌توانند تجهیزات و فن آوری را به آمریکا بفروشند.

 

مقامات آمریکایی سال گذشته اعلام کردند که از این موضوع بیم دارند که پکن از این شرکت‌ها برای جاسوسی ضد شهروندانشان استفاده کند.

 

وزارت خارجه چین این ادعا‌ها را بار دیگر رد کرد. شرکت هواوی هم اعلام کرده است که اطلاعات خود را به دولت چین نمی‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار