توزیع رایگان داروی اس ام آ به بیماران اولویت اول-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست

توزیع رایگان داروی اس ام آ به بیماران اولویت اول

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در چند روز آینده یک محموله دارویی وارد کشور خواهد شد و تمام این امور با هدف رفع کمبود های ضروری دارو در آینده ای نزدیک است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر به گفته حیدر محمدی داروهای اس ام آ پس از گذراندن شیوه نامه های علمی در کشور تامین شد و از صبح روز چهارشنبه هفته گذشته توزیع دارو ها شروع شده است و داروی بیماران اس ام آ به صورت شربت و تزریقی کاملا رایگان است، بنابراین اولویت اول ما بیماران زیر ده سال است تا جلوی فوت آنها گرفته شود.

او افزود: داروهای اس ام آ برای اولین بار وارد کشور شده است و هم زمان کارهای مطالعاتی برای اولویت بعدی بیماران اس ام آ در حال انجام است. این دارو برای هر بیمار یک میلیارد تومان هزینه در بر دارد و با ارز ترجیحی وارد شده است.

او ادامه داد: آنتی بیوتیک های خوراکی و سرم را از طریق تولید داخل بالا بردیم و آمار تولید در کشور افزایش یافته است. تولید شربت سرماخوردگی به بیش از چهار میلیون عدد در آبان رسیده است.

محمدی افزود: از سال ۹۸ مجاز به صادرات دارو به دلیل موضوع ارز ترجیحی و محدودیت ناشی از آن نبودیم و به طور کلی صادرات به ۵۰ میلیون دلار کاهش پیدا کرده است.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: بیش از ۹۸ درصد داروی مورد نیاز کشور تولید شده است به طوری که حدود ۲ درصد داروها وارداتی هستند. توزیع سرم های وارداتی در زنجیره کشور کمی زمان بر است.میزان مصرف رمدسیویر در خرداد ۲۰۰ هزار عدد و در تیر به بیش از دو میلیون رسیده بود که پیش بینی مصرف در چنین شرایطی کمی سخت است.

او گفت: نحوه نگهداری، دما و رطوبت دارو باید نظارت شود و خرید دارو خارج از چرخه داروخانه سلامت فرد را به خطر می اندازد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده