ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵ امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود

چمران از خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا(س) خبر داد

چمران از خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا(س) خبر داد رييس شوراى شهر تهران گفت:خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا در حال انجام است، پس از اتمام اقدامات اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ مهدى چمران رييس شوراى شهر تهران در جلسه علنى شورا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: اولین دستور جلسه امروز شورا ارائه گزارش نظارتی از پروژه های حمل و نقل شهر تهران است اظهار کرد: حضور معاونت حمل و نقل و ترافیک در شورا نیز به دلیل ارائه همین گزارش ۶ ماهه است. 

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: گزارشاتی از بخش‌های مختلف آماده شده که در شورا ارائه خواهد شد. ممکن است پایین پاییز نیز گزارش سه ماهه ارائه شود چراکه فعالیت ها در این فصل بیشتر است.

 

چمران با بیان اینکه برای جلوگیری از یکنواخت بودن ساختمان های تهران پیشنهادی به صورت لایحه از سوی شهرداری ارائه شده است، خاطرنشان کرد: عقب رفتگی و پیش رفتگی هایی پیش‌بینی شده تا نما سازی بهتر انجام شود و امتیازاتی برای آن پیش بینی شده است؛ برای مثال اگر دو طبقه به صورت ایوان ساخته شود زیربنا لحاظ نخواهد شد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این لایحه دست معماران را باز می کند که در نماسازی از احجام استفاده کنند، یادآور شد: ساختمان‌هایی که طراحی می‌شوند مشمول این لایحه خواهند شد. این پیشنهاد مثبت و عملیاتی است و می‌تواند کارایی داشته باشد. این طرح تنها به دلیل ایجاد تنوع خواهد بود که البته به معماری ایرانی نیز در این راستا دست خواهیم یافت. کمیسیون نما دقت خوبی دارد و تنوعی ایجاد شده که در سطح شهر شاهد آن هستیم.

 

وی با اعلام اینکه خرید زمین برای جانمایی بهشت زهرا در حال انجام است، یادآور شد: پس از اتمام اقدامات اطلاع رسانی انجام خواهد شد. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار