کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد

دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز یکشنبه گفت که روسیه مطابق تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری به کشورهایی که به تعیین سقف بر بهای انرژی روی آورند، نفت و گاز صادر نخواهد کرد اما همچنان به بررسی شرایط ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسپوتنیک؛ پسکوف در برنامه تلویزیونی "مسکو. کرملین. پوتین. " گفت که ما بر اساس سخنان رئیس جمهوری، به کشورهایی که بر بهای خرید انرژی روسیه، سقف اعمال می کنند، نفت و فرآورده های نفتی یا گاز نمی فروشیم و این موضع کنونی ماست.

وی افزود: ما تاکنون فراگرفته ایم که منطقی باشیم و تنها منافع خود را پیگیری کنیم. مسکو، مذاکرات در باره اعمال سقف بهای انرژی را با دقت بررسی و رصد می کند.

کمیسیون اروپا روز سه شنبه، سازو کار تعیین سقف بر بهای واردات انرژی روسیه را پیشنهاد کرد اما وزیران انرژی اتحادیه اروپا در این باره اختلاف نظر پیدا کرده و نتوانستند به توافقی دست یابند و قرار است مذاکرات بیشتر در نشست ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر ماه) برگزار شود.

کشورهای غربی در پی راه های محدود کردن درآمد روسیه از صادرات نفت و گاز از هنگام آغاز عملیات ویژه نظامی این کشور در اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) هستند. وزیران دارایی گروه هفت در سپتامبر با تاکید بر قصد خود برای اعمال سقف قیمت بر نفت روسیه، از همه کشورها خواستند که از این برنامه پشتیبانی کنند.

اتحادیه اروپا در اکتبر هشتمین بسته تحریم خود را بر مسکو اعمال کرد که شامل پایگاهی قانونی برای تعیین سقف قیمتی برای محموله های نفت روسیه بود که از راه دریا به کشورهای ثالث صادر می شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر