گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مقام ارشد اروپایی تحریم روسیه برای جنگ اوکراین را بی‌فایده خواند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه هرگز اعتقادی به اینکه تحریم‌هایش علیه روسیه به درگیری‌ها در اوکراین پایان دهند، نداشته است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت، این اتحادیه هرگز معتقد نبوده تحریم‌ها علیه روسیه به درگیری‌ها در اوکراین پایان می‌دهند و هدف اصلی این تحریم‌ها تضعیف روسیه بوده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، جوزپ بورل همچنین فاش کرد، مجموع حجم کمک‌های نظامی اتحادیه اروپا به اوکراین هشت میلیارد یورو برآورد می‌شود.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از نشست شورای وزرای امور خارجه این اتحادیه در شهر بروکسل مدعی شد: «اتحادیه اروپا هرگز نگفته که تحریم باید جنگ را متوقف سازند. تحریم‌ها اقتصاد روسیه، توانمندی‌های نظامی آن و امکان دستیابی آن به فن آوری‌های جدید را تضعیف می‌کنند.»

 

بورل که اتحادیه متبوعش از ابتدای عملیات ویژه ارتش روسیه در ماه فوریه گذاشته در اوکراین تا کنون چندین دور تحریم‌ را در ضمن ارائه کمک‌های مختلف به کی‌یف تصویب کرده اظهار کرد، وزرای خارجه این اتحادیه توافق کردند به اعمال تحریم‌ها علیه روسیه و تلاش برای «منزوی کردن» مسکو در عرصه بین‌المللی ادامه دهند.

 

نشریه «پالتیکو» به نقل از منابعی گزارش داد، وزرای خارجه این اتحادیه بحث بر سر یک استراتژی جدید در قبال روسیه را روز دوشنبه با هدف جایگزین کردنش به جای یک استراتژی تصویب شده در سال ۲۰۱۶ شروع کردند و این بحث ممکن است چند هفته یا چند ماه طول بکشد.

 

اما به گفته یک نماینده ارشد اتحادیه اروپا که قبل از نشست وزرای خارجه اتحادیه با خبرنگاران حرف زد، منطقی این است که بحث بر سر چنین سندی بعد از پایان درگیری در اوکراین انجام و بعد از این درگیری آن را تصویب کرد.

 

بورل با گفتن این که اتحادیه اروپا و اعضایش تسلیحات و تجهیزات نظامی به ارزش دست کم هشت میلیارد یورو (۸.۲۷ میلیارد دلار) به اوکراین داده‌اند ادامه داد، این مبلغ به حدود ۴۵ درصد میزان کمکی که آمریکا به کی‌یف عرضه کرده می‌رسد.

 

بورل که چند وقت پیش در جریان یک رجزخوانی علیه ارتش روسیه اتحادیه اروپا را یک «باغ» و مابقی دنیا را یک «جنگل» خوانده بود در ادامه این رجزخوانی گفت، این اتحادیه قصد دارد به بحث بر سر پیشنهادات مربوط به نهمین بسته تحریم هایش علیه مسکو ادامه دهد.

 

رئیس جمهور روسیه پنجم اسفند گذشته دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو به طور رسمی استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر