کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد

دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز یکشنبه گفت که روسیه مطابق تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری به کشورهایی که به تعیین سقف بر بهای انرژی روی آورند، نفت و گاز صادر نخواهد کرد اما همچنان به بررسی شرایط ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسپوتنیک؛ پسکوف در برنامه تلویزیونی "مسکو. کرملین. پوتین. " گفت که ما بر اساس سخنان رئیس جمهوری، به کشورهایی که بر بهای خرید انرژی روسیه، سقف اعمال می کنند، نفت و فرآورده های نفتی یا گاز نمی فروشیم و این موضع کنونی ماست.

وی افزود: ما تاکنون فراگرفته ایم که منطقی باشیم و تنها منافع خود را پیگیری کنیم. مسکو، مذاکرات در باره اعمال سقف بهای انرژی را با دقت بررسی و رصد می کند.

کمیسیون اروپا روز سه شنبه، سازو کار تعیین سقف بر بهای واردات انرژی روسیه را پیشنهاد کرد اما وزیران انرژی اتحادیه اروپا در این باره اختلاف نظر پیدا کرده و نتوانستند به توافقی دست یابند و قرار است مذاکرات بیشتر در نشست ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر ماه) برگزار شود.

کشورهای غربی در پی راه های محدود کردن درآمد روسیه از صادرات نفت و گاز از هنگام آغاز عملیات ویژه نظامی این کشور در اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) هستند. وزیران دارایی گروه هفت در سپتامبر با تاکید بر قصد خود برای اعمال سقف قیمت بر نفت روسیه، از همه کشورها خواستند که از این برنامه پشتیبانی کنند.

اتحادیه اروپا در اکتبر هشتمین بسته تحریم خود را بر مسکو اعمال کرد که شامل پایگاهی قانونی برای تعیین سقف قیمتی برای محموله های نفت روسیه بود که از راه دریا به کشورهای ثالث صادر می شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار