کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

کرملین: مسکو قطعنامه پارلمان اروپا را جدی نمی‌گیرد

دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز یکشنبه گفت که روسیه مطابق تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری به کشورهایی که به تعیین سقف بر بهای انرژی روی آورند، نفت و گاز صادر نخواهد کرد اما همچنان به بررسی شرایط ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 27
کد خبر: ۱۶۱۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسپوتنیک؛ پسکوف در برنامه تلویزیونی "مسکو. کرملین. پوتین. " گفت که ما بر اساس سخنان رئیس جمهوری، به کشورهایی که بر بهای خرید انرژی روسیه، سقف اعمال می کنند، نفت و فرآورده های نفتی یا گاز نمی فروشیم و این موضع کنونی ماست.

وی افزود: ما تاکنون فراگرفته ایم که منطقی باشیم و تنها منافع خود را پیگیری کنیم. مسکو، مذاکرات در باره اعمال سقف بهای انرژی را با دقت بررسی و رصد می کند.

کمیسیون اروپا روز سه شنبه، سازو کار تعیین سقف بر بهای واردات انرژی روسیه را پیشنهاد کرد اما وزیران انرژی اتحادیه اروپا در این باره اختلاف نظر پیدا کرده و نتوانستند به توافقی دست یابند و قرار است مذاکرات بیشتر در نشست ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر ماه) برگزار شود.

کشورهای غربی در پی راه های محدود کردن درآمد روسیه از صادرات نفت و گاز از هنگام آغاز عملیات ویژه نظامی این کشور در اوکراین در ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) هستند. وزیران دارایی گروه هفت در سپتامبر با تاکید بر قصد خود برای اعمال سقف قیمت بر نفت روسیه، از همه کشورها خواستند که از این برنامه پشتیبانی کنند.

اتحادیه اروپا در اکتبر هشتمین بسته تحریم خود را بر مسکو اعمال کرد که شامل پایگاهی قانونی برای تعیین سقف قیمتی برای محموله های نفت روسیه بود که از راه دریا به کشورهای ثالث صادر می شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر