حملات سایبری؛ بحرانی واقعی برای رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

حملات سایبری؛ بحرانی واقعی برای رژیم صهیونیستی

حملات سایبری که به داخل رژیم صهیونیستی نفوذ می‌کند، بحرانی واقعی به وجود آورده است که اشغالگران را به شکلی گسترده به دردسر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حملات سایبری همزمان به چند سایت و شبکه راه آهن و هک کردن اطلاعات حدود ۵ هزار صهیونیست صورت می‌گیرد. این درحالی است که پیامد‌های عملیات دوگانه در قدس، بر فضای سیاسی و رسانه‌ای در رژیم اشغالگر حکمفرما است.

 

به گزارش العالم، کابوس حملات سایبری مستمر، اشغالگران صهیونیست را در برابر بحرانی واقعی قرار داده است که به خوبی در هرج و مرج و اختلال گسترده در حرکت قطار‌ها در سراسر نقاط این رژیمو، نمایان شد.

 

در حالی که هیچ اظهارات رسمی درباره علت فلج شدن حرکت قطار‌ها صادر نشده است، رسانه‌های عبری از هک شدن چندین سامانه داخلی این رژیم با حملات سایبری در روز‌های گذشته خبر می‌دهند.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: اختلالی که در برخی پایگاه‌های الکترونیکی به وجود آمد نتیجه حمله سایبری بود که گروه هکری موسوم به «بلک مجیک» آن را انجام داد و همچنین توانست داده‌های حدود ۵ هزار اسرائیلی را با نفوذ به برخی پایگاه‌های اسرائیلی به دست آورد و پایگاه داده‌های این سایت‌ها را از بین ببرد.

 

این روزنامه افزود: هکر‌ها اطلاعاتی درباره اسرائیلی‌ها و کارت‌های شناسایی آن‌ها منتشر کرده اند که بنی گانتس (وزیر جنگ) و دیوید برنیا (رئیس موساد) نیز در بین آن‌ها هستند.

 

همزمان مرکز کنترل نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد هکرها، دوربین‌های نظارتی حساس سرویس‌های امنیتی را هک کردند و لحظه انفجار در ایستگاه اتوبوس‌ها در قدس را که موجب کشته و زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها شد، ثبت کردند.

 

در حالی که شاباک در بهت انفجار‌های قدس بود آن هم پس از ناکامی در یافتن سرنخی که آن را به عاملان این حملات با وجود گذشت یک هفته از اجرای آن، برساند، رسانه‌های عبری، این حملات سایبری را سیلی محکم و شکافی امنیتی توصیف کردند.

 

این مسئله موجب شد سرویس‌های امنیتی اشغالگران به حرفه‌ای بودن عاملان انفجار‌های قدس و آگاهی آن‌ها از شرایط منطقه اجرای عملیات، اذعان کنند چرا که هیچ اثر یا تصویری با دوربین‌های نظارتی و امنیتی به ثبت نرسیده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار