ادغام کامل تمامی واحد‌های نظامی سوریه در وزارت دفاع وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دست‌یابی به یک توافق حمایت می‌کنیم شهباز شریف: از تلاش‌های تهران در کاهش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو، قدردانی می‌کنیم ترامپ: دوشنبه با پوتین و زلنسکی تماس خواهم گرفت اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم تاکید بیانیه پایانی اجلاس بغداد بر محوریت قضیه فلسطین و حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در دوحه چین از پهپاد‌های نامرئی پرنده‌نما رونمایی کرد بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد

حملات سایبری؛ بحرانی واقعی برای رژیم صهیونیستی

حملات سایبری که به داخل رژیم صهیونیستی نفوذ می‌کند، بحرانی واقعی به وجود آورده است که اشغالگران را به شکلی گسترده به دردسر انداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، حملات سایبری همزمان به چند سایت و شبکه راه آهن و هک کردن اطلاعات حدود ۵ هزار صهیونیست صورت می‌گیرد. این درحالی است که پیامد‌های عملیات دوگانه در قدس، بر فضای سیاسی و رسانه‌ای در رژیم اشغالگر حکمفرما است.

 

به گزارش العالم، کابوس حملات سایبری مستمر، اشغالگران صهیونیست را در برابر بحرانی واقعی قرار داده است که به خوبی در هرج و مرج و اختلال گسترده در حرکت قطار‌ها در سراسر نقاط این رژیمو، نمایان شد.

 

در حالی که هیچ اظهارات رسمی درباره علت فلج شدن حرکت قطار‌ها صادر نشده است، رسانه‌های عبری از هک شدن چندین سامانه داخلی این رژیم با حملات سایبری در روز‌های گذشته خبر می‌دهند.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد: اختلالی که در برخی پایگاه‌های الکترونیکی به وجود آمد نتیجه حمله سایبری بود که گروه هکری موسوم به «بلک مجیک» آن را انجام داد و همچنین توانست داده‌های حدود ۵ هزار اسرائیلی را با نفوذ به برخی پایگاه‌های اسرائیلی به دست آورد و پایگاه داده‌های این سایت‌ها را از بین ببرد.

 

این روزنامه افزود: هکر‌ها اطلاعاتی درباره اسرائیلی‌ها و کارت‌های شناسایی آن‌ها منتشر کرده اند که بنی گانتس (وزیر جنگ) و دیوید برنیا (رئیس موساد) نیز در بین آن‌ها هستند.

 

همزمان مرکز کنترل نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد هکرها، دوربین‌های نظارتی حساس سرویس‌های امنیتی را هک کردند و لحظه انفجار در ایستگاه اتوبوس‌ها در قدس را که موجب کشته و زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها شد، ثبت کردند.

 

در حالی که شاباک در بهت انفجار‌های قدس بود آن هم پس از ناکامی در یافتن سرنخی که آن را به عاملان این حملات با وجود گذشت یک هفته از اجرای آن، برساند، رسانه‌های عبری، این حملات سایبری را سیلی محکم و شکافی امنیتی توصیف کردند.

 

این مسئله موجب شد سرویس‌های امنیتی اشغالگران به حرفه‌ای بودن عاملان انفجار‌های قدس و آگاهی آن‌ها از شرایط منطقه اجرای عملیات، اذعان کنند چرا که هیچ اثر یا تصویری با دوربین‌های نظارتی و امنیتی به ثبت نرسیده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر