واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی

وزارت خارجه چین به ادعای برخی رسانه‌ها در مورد حادثه آتش سوزی در شهر اورومچی و ضرب و شتم قرار گرفتن خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی انگلیسی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای به ادعای شبکه بی‌بی‌سی انگلیس در ارتباط با ضرب و جرح خبرنگار این شبکه حین پوشش اعتراضات به محدودیت‌های کرونایی مجدد در چین واکنش نشان داد و گفت که این فرد خود را به عنوان خبرنگار معرفی نکرده بود.

 

پکن گفت که چین همواره از فعالیت خبرنگاران خارجی بر اساس قوانین و اصول سیاست‌های چین استقبال می‌کند.

 

وزارت خارجه چنین همچنین با بیان اینکه سیاست «کرونای صفر» چنین موفق بوده، در مورد حادثه فوت شهروندان چینی در آتش سوزی ساختمانی در شهر اورومچی نیز گفت که «انگیزه‌های پنهانی در شبکه‌های اجتماعی است که می‌خواهد حادثه آتش سوزی در ساختمان ارومچی را به سیاست چین در رابطه با کرونا ربط دهند.»

 

طی دو روز رسانه های غربی با انتشار تصاویر و ویدیوهایی از شهر اورومچی، مرکز استان سین‌کیانگ چین واقع در شمال غرب این کشور، از کشته شدن 10 نفر در این شهر خبر دادند و مدعی شدند که این افراد در داخل یک ساختمانی که طعمه حریق شده بود، به دلیل محدودیت‌های کرونایی امکان انتقال به بیرون از خانه را نداشتند و در این حادثه جان باخته‌اند.

 

پکن این ادعا را رد کرده است. با این حال، بازگشت دوباره محدودیت‌های کرونایی و این حادثه به خشم عمومی در چین دامن زد و از شهر ارومچی به جاهای دیگری نیز سرایت کرد. جمعه گذشته جمعیت معترضان در شهر ارومچی، پایتخت سین کیانگ، به خیابان ها آمدند و شعار «به قرنطینه پایان دهید!» سر دادند.

 

بر اساس ویدئوهایی که در رسانه‌های اجتماعی چین منتشر شد، معترضان خواستار کاهش مقررات قرنطینه و حذف سخت گیری پیرامون شیوع کرونا شدند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار