اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

واکنش چین به ادعای ضرب‌وشتم خبرنگار بی‌بی‌سی

وزارت خارجه چین به ادعای برخی رسانه‌ها در مورد حادثه آتش سوزی در شهر اورومچی و ضرب و شتم قرار گرفتن خبرنگار شبکه بی‌بی‌سی انگلیسی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای به ادعای شبکه بی‌بی‌سی انگلیس در ارتباط با ضرب و جرح خبرنگار این شبکه حین پوشش اعتراضات به محدودیت‌های کرونایی مجدد در چین واکنش نشان داد و گفت که این فرد خود را به عنوان خبرنگار معرفی نکرده بود.

 

پکن گفت که چین همواره از فعالیت خبرنگاران خارجی بر اساس قوانین و اصول سیاست‌های چین استقبال می‌کند.

 

وزارت خارجه چنین همچنین با بیان اینکه سیاست «کرونای صفر» چنین موفق بوده، در مورد حادثه فوت شهروندان چینی در آتش سوزی ساختمانی در شهر اورومچی نیز گفت که «انگیزه‌های پنهانی در شبکه‌های اجتماعی است که می‌خواهد حادثه آتش سوزی در ساختمان ارومچی را به سیاست چین در رابطه با کرونا ربط دهند.»

 

طی دو روز رسانه های غربی با انتشار تصاویر و ویدیوهایی از شهر اورومچی، مرکز استان سین‌کیانگ چین واقع در شمال غرب این کشور، از کشته شدن 10 نفر در این شهر خبر دادند و مدعی شدند که این افراد در داخل یک ساختمانی که طعمه حریق شده بود، به دلیل محدودیت‌های کرونایی امکان انتقال به بیرون از خانه را نداشتند و در این حادثه جان باخته‌اند.

 

پکن این ادعا را رد کرده است. با این حال، بازگشت دوباره محدودیت‌های کرونایی و این حادثه به خشم عمومی در چین دامن زد و از شهر ارومچی به جاهای دیگری نیز سرایت کرد. جمعه گذشته جمعیت معترضان در شهر ارومچی، پایتخت سین کیانگ، به خیابان ها آمدند و شعار «به قرنطینه پایان دهید!» سر دادند.

 

بر اساس ویدئوهایی که در رسانه‌های اجتماعی چین منتشر شد، معترضان خواستار کاهش مقررات قرنطینه و حذف سخت گیری پیرامون شیوع کرونا شدند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار