دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

استقبال از کاهش محدودیت‌های کرونایی در چین

ساکنان شهرهای پکن و شنزن چین، از برداشتن برخی محدودیت‌ها و سختگیری‌های دوران کرونا استقبال کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، ساکنان شهرهای پکن و شنزن چین، از برداشتن برخی محدودیت‌ها و سختگیری‌های دوران کرونا استقبال کردند.

 

براساس گزارش رویترز، با وجود آنکه موارد روزانه ابتلا به کرونا در بسیاری از مناطق همچنان بالاست، اما برخی شهرها گام‌هایی را در راستای تعدیل قوانین و محدودیت‌های سخت کرونایی برداشته‌اند.

 

ساکنان شهر پکن امروز، از برداشتن اتاقک‌های تست کووید 19 که در نقاط مختلف شهر برپا شده بود، استقبال کردند. همچنین ارائه تست منفی ابتلا به کووید 19، برای ورود به مکان‌های عمومی مانند سوپرمارکت‌ها دیگر اجباری نیست و این قانون از روز دوشنبه برای ورود به مترو نیز لغو می‌شود. البته ورود به بسیاری از مکان‌های دیگر مانند اداره‌جات، همچنان بدون داشتن تست منفی امکان پذیر نیست.

 

براساس این گزارش، با جمع آوری برخی اتاقک‌های تست کرونا، ازدحام مردم برای انجام آزمایش در مقابل مراکز باقی مانده بیشتر شد است.

 

همچنین با کاهش محدودیت‌های کرونایی، ساکنان شهر شنزن نیز دیگر برای رفت و آمد نیاز ندارند تا آخرین برگه منفی آزمایش کرونای خود را برای استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی و یا ورود به پارک‌ها، نشان دهند. همین قانون در مورد شهرهای چنگدو و تیان جین نیز اعمال شده بود که در حال حاضر لغو شده است.

 

اعمال سیاست کووید صفر در سراسر چین در حالی است که اقتصاد این کشور با افت شدیدی دست به گریان شده و همین امر جرقه ناآرامی‌هایی را در کشور روشن کرده است.

 

دولت چین دو روز پیش اعلام کرده بود که دنبال اعتراض‌های برآمده از خشم عمومی ناشی از اعمال قرنطینه سخت به جهت مهار کرونا، در روزهای آینده برخی قرانین از جمله کاهش محدودیت‌ها و تعطیلی مراکز آزمایش گیری را اعلام کند.

 

از چند روز پیش تاکنون معترضان به مقررات سخت کرونایی در شهرهایی همچون شانگهای، ووهان و لانژو به خیابان‌ها آمده و خواستار پایان دادن به این محدودیت‌های سخت‌گیرانه شدند. در برخی شهرها معترضان با پلیس درگیر شده و برخی از آنان بازداشت شدند. همچنین معترضان مرکز موقت مربوط به آزمایش مبتلایان به این ویروس را که در خیابان برپا شده بود، تخریب کردند.

 

شانگهای، پرجمعیت‌ترین شهر و مرکز مالی چین که در اوایل سال جاری یک قرنطینه دو ماهه را تحمل کرد، روز شنبه گذشته الزامات آزمایش را برای ورود به معابر تشدید کرد.

 

در پکن پایتخت چین نیز، جمعیت زیادی در اعتراض به محدودیت‌های سخت کرونایی در سومین کمربندی بزرگ این شهر گردهم آمده و به صورت مسالمت‌آمیز اعتراض خود را نشان دادند. برخی از ساکنان تحت قرنطینه پکن نیز دست به اعتراضات کوچک زدند و یا با مقامات محلی خود به دلیل محدودیت‌های حرکتی که برای آنها وضع شده بود، مقابله کردند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار