غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

چین با پرینتر سه بعدی هواپیمای جنگی می سازد

طبق گزارشی جدید چین برای ساخت هواپیماهای جنگی از فناوری چاپ سه بعدی استفاده می کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، اخبار زیادی درباره شگفتی های فناوری چاپ سه بعدی، کارآمدی، صرفه جویی در هزینه ها و قدرت آن منتشر شده، اما بیشتر اوقات در خانه ها و هواپیماها به کار می رود.

 

در همین راستا نشریه گلوبال تایمز در گزارشی خبر داده چین از این فناوری برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده می کند.

 

لی شیائودان یکی از اعضای جوانان کماندوی لو یانگ در موسسه تحقیقات صنایع دستی شرکت هواپیماسازی شن یانگ در این باره به CCTV چین می گوید: ما فناوری های چاپ سه بعدی در هواپیما را در مقیاس وسیع در سطح مهندسی به کار گرفته ایم و در این زمینه در جهان پیشرو هستیم.

 

یکی از دلایل این امر تقاضای روزافزون برای هواپیماها است که سبب شده تولید آنها به شیوه سنتی در سال ۲۰۱۳ میلادی به سقف بی سابقه ای برسد.

 

فناوری های چاپ سه بعدی تازه و پیشرفته اکنون تولید هواپیماهای جدید با قدرت ساختاری بالا، مدت زمان سرویس طولانی، هزینه اندک تولید و فرایند سریع تولید را ممکن می کنند.

 

روش های سنتی تولید موانع بسیاری دارند از جمله استفاده از پرچ یا جوش دادن برای اتصال قطعات به یکدیگر. اما با کمک فناوری سه بعدی یک قطعه یکپارچه ساخته می شود و ساختار حاصل از قدرت بیشتر و عمر طولانی تری بهره می برد.

 

علاوه بر آن در فرایند پرینت سه بعدی هیچ ماده ای به هدر نمی رود و قطعات سبک تر تولید می شوند. به این ترتیب هواپیما می تواند مسافت طولانی تری را طی کند و عملکرد بهتری نیز داشته باشد. علاوه برآن فرایند سه بعدی بسیار سریع است و در نتیجه پشتیبانی لجستیکی ساده تر و ارزانتر خواهد بود./ مهر

ارسال نظر