رزمایش نظامی آمریکا و ژاپن در پاسخ به آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رزمایش نظامی آمریکا و ژاپن در پاسخ به آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ

طبق اعلام ژاپن، این کشور و آمریکا مانور نظامی مشترک بزرگی را با هدف آمادگی در برابر چین و در بحبوحه تشدید پرتاب موشکی کره شمالی، آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، ژاپن و آمریکا پنجشنبه (۱۰ نوامبر، ۱۹ آبان) مانور نظامی مشترک بزرگی را جنوب ژاپن با هدف آمادگی در برابر چین و در بحبوحه تشدید پرتاب موشکی کره شمالی، آغاز کردند.

 

مانورهای دوسالانه «شمشیر بُرنده» در پایگاه هوایی در جنوب ژاپن آغاز شد و همچنین در چند مکان دیگر داخل و اطراف این کشور تا ۱۹ نوامبر (۲۸ آبان) ادامه خواهد یافت.

 

طبق اعلام وزارت دفاع ژاپن، حدود ۲۶ هزار ژاپنی و ۱۰ هزار نیروی آمریکایی و همچنین ۳۰ کشتی و ۳۷۰ هواپیما از هر دو طرف در این تمرینات شرکت خواهند کرد. طبق اعلام این وزارتخانه، استرالیا، انگلیس و کانادا هم به بخشی از این رزمایش ملحق خواهند شد.

 

نیروهای آمریکایی حاضر در ژاپن پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کردند: مانورهایی مانند شمشیر برنده به نیروهای ژاپنی و آمریکایی فرصت آموزش با یکدیگر در مناطق مختلف ماموریتی در سناریوهای واقع‌بینانه برای افزایش آمادگی، قابلیت همکاری و ایجاد بازدارنگی معتبر می‌دهد.

 

به گزارش آسوشیتد پرس، آموزش‌های میدانی مشترک که شامل تمرینات فرود آبی خاکی در جزایر دورافتاده جنوب غربی ژلپن است، در حالی انجام می‌شود که توکیو در حال تقویت توان دفاعی خود در منطقه در بحبوحه تنش‌های فزاینده در ارتباط با چین است.

 

به ادعای این گزارش، چین ادعاهای خود را تقریباً درباره کل دریای جنوبی چین با ساخت جزایر مصنوعی مجهز به تاسیسات و فرودگاه‌های نظامی تقویت کرده است. پکن همچنین مدعی رشته‌ای از جزایر تحت کنترل ژاپن در دریای چین شرقی است.

 

به نوشته آسوشیتد پرس، این رزمایش مشترک همچنین پس از تشدید شلیک موشکی توسط کره شمالی برگزار می‌شود که بیش از ۳۰ مورد در سال جاری پرتاب شده است.

 

رسانه‌ها چهارشنبه از شلیک مجدد یک موشک قدرتمند توسط کره شمالی به سمت شرق خبر دادند. ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد پرتابه شلیک ‌شده توسط کره شمالی، احتمالا موشک بالستیک بود. گارد ساحلی ژاپن نیز با تایید این خبر گفت که کره شمالی موشک بالستیک نامشخصی را به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

 

در واکنش، ارتش آمریکا اعلام کرد که این موشک‌پرانی‌ تهدید فوری علیه نیروهای این کشور و متحدان ایالات متحده محسوب نمی‌شود.

 

کره شمالی بارها اعلام کرده که مخالف برگزاری رزمایش کشورهای غربی در منطقه است. این کشور در روزهای گذشته به تمدید رزمایش مشترک هوایی کره جنوبی و آمریکا واکنش نشان داد و «پاک جونگ چون» دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم کره شمالی این اقدام را «انتخابی بسیار خطرناک و اشتباه» توصیف کرد. در روزهای گذشته همچنین بیش از ۱۸۰ فروند جنگنده کره شمالی در نمایش قدرت به کره جنوبی و آمریکا نزدیک مرز کره جنوبی پرواز کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار