محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

سازمان غذا و دارو:قیمت انسولین قلمی برای بیماران دارای نسخه، ثابت است

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اصلاح سیاست‌های ارزی برای انسولین قلمی وارداتی، گفت: قیمت این اقلام دچار افزایش شد اما برای بیماران دارای نسخه با قیمت‌های قبل عرضه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدحیدر محمدی اظهار داشت: اکنون انسولین قلمی ۲۲۰ هزار تومانی با قیمت چهار هزار و ۵۰۰ تومان به بیماران فروخته می‌شود.

وی درباره کمبود اسپری‌های تنفسی گفت: در مقاطعی دچار کمبود اسپری‌های تنفسی شده بودیم که با افزایش تولید و واردات، این کمبودها برطرف شد و تا زمانی که تولید نیاز کشور را برطرف کند، واردات نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: طبق طرح دارویار، پایه پوشش بیمه بر مبنای دارویی قرار گرفت که ۵۰ درصد از سهم بازار را تامین می‌کند و بر این اساس، پرداختی از جیب بیمار در مورد بیش از ۲۰۰ قلم دارو، بین ۲ تا ۸۶ درصد کاهش یافت.

محمدی با بیان اینکه هدف از اجرای طرح دارویار، تغییر سیاست‌های ارزی و افزایش نیافتن پرداختی از جیب بیمار بود، اظهار داشت: با اجرای طرح دارویار ارز دولتی واردات و تولید نیمایی و یارانه دارو به انتهای چرخه مصرف(مردم) منتقل شد. اکنون ۹۵ درصد از داروهای مصرفی تحت پوشش طرح اصلاح سیاست‌های ارزی قرار گرفته است.

وی افزود: حدود یک هزار و ۷۰۰ قلم دارو در کشور، تحت پوشش بیمه نبودند که در این بین داروهایی مانند داروهای چاقی و لاغری و ویتامین‌ها در دسته مکمل‌ها قرار داشتند اما تغییر قیمت ۳۶۶ قلم مابقی این اقلام که اضطرار درمانی داشتند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

معاون وزیر بهداشت درباره برخی اظهارات مبنی بر تحت پوشش بیمه نبودن تعدادی از داروها پس از اجرای طرح دارویار تصریح کرد: این داروها از ابتدا هم مشمول ارز ترجیحی نمی‌شدند که در انتهای زنجیره نیز پوشش بیمه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: افزایش هزینه‌های تولیدکنندگان یک امر طبیعی است اما نباید این افزایش هزینه‌ها به افزایش قیمت دارو ختم شود. افزایش قیمت دارو توسط بیمه‌ها پوشش داده شده و تنها بار مالی آن متوجه دولت می‌شود.

وی با اشاره به تمایل بخشی از جامعه برای استفاده از خدمات طب سنتی گفت: متقاضی فرآورده‌های سنتی در ایران زیاد است و پیش از این، داروهای گیاهی به شکل سنتی در داروخانه‌ها توزیع می‌شد که اکنون به شکل فرآوری شده، توزیع می‌شود.

محمدی با بیان اینکه در تولید داروهای گیاهی به نسبت افق برنامه ششم توسعه در حوزه طب سنتی پیشرفت ۲۰۰ درصدی داریم، اظهار داشت: از افق سال ۱۴۰۴ برای تولید فرآورده‌های طب سنتی بسیار جلوتر هستیم و حدود ۲ هزار پروانه محصولات طب سنتی توسط ۴۰۰ شرکت تولید کننده از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است./ایرنا

ارسال نظر