تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

سازمان غذا و دارو: ظرف چند هفته آینده کمبود انسولین قلمی رفع خواهد شد

سازمان غذا و دارو: ظرف چند هفته آینده کمبود انسولین قلمی رفع خواهد شد رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید که اخیرا یکی از انسولین‌های قلمی برند به‌دلیل مشکلات تولید در شرکت تولیدکننده خارجی، دچار کمبود جهانی شده بود که طبق اقدامات صورت‌گرفته ظرف چند هفته آینده کمبود انسولین قلمی برند نیز رفع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از تامین انسولین قلمی برند ظرف چند هفته آتی خبر داد.

سیدحیدر محمدی اظهار کرد: با افزایش اقبال بیماران مبتلا به دیابت به انسولین‌های قلمی طی سال‌های گذشته برای تامین این نوع دارو کاملا وابسته به کشور‌های دیگر بودیم.

وی افزود: در سال‌های اخیر با ورود شرکت‌های مختلف دانش بنیان به حوزه تولید انسولین‌های قلمی، امروز انواع انسولین‌های قلمی در کشور تولید می‌شود. در حال حاضر دو شرکت در حال تولید انسولین هستند و دو شرکت دیگر هم به آن اضافه می‌شوند.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه میزان تولید داخل انسولین قلمی هنوز در حد تامین بازار داخلی نیست، تصریح کرد: به همین دلیل بخشی از انسولین‌های قلمی مورد نیاز بیماران از مسیر واردات تامین می‌شود.

محمدی با بیان اینکه به‌منظور حمایت از تولید داخل سهم بیشتری از بازار به تولید داخل اختصاص دارد، گفت: متاسفانه گاهی برخی پزشکان ممکن است نوع خاصی از انسولین قلمی را تجویز کنند که برند خارجی باشد و به دلیل آنکه ما در راستای حمایت از تولید داخل سهم کمتری از بازار را به آنها اختصاص می‌دهیم، تصور عدم دسترسی بوجود می‌آورد.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: اخیرا یکی از انسولین‌های قلمی برند به دلیل مشکلات تولید در شرکت تولیدکننده خارجی دچار کمبود جهانی شده بود که طبق اقدامات صورت گرفته، ظرف چند هفته آینده کمبود انسولین قلمی برند نیز رفع خواهد شد.

به گفته محمدی، در حال حاضر نمونه داخلی تمامی انسولین‌ها در بازار موجود است و افراد می‌توانند با استفاده از سامانه تیتک داروی خود را از نزدیکترین داروخانه تهیه کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار