شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

تصویب قطعنامه ضدایرانی در پارلمان فرانسه

مجمع ملی فرانسه امروز با نقض قوانین بین المللی در لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل، قطعنامه غیرالزام‌آوری را علیه ایران تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتدپرس، مجمع ملی فرانسه (پارلمان فرانسه) امروز دوشنبه با نقض قوانین بین المللی در لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل با تصویب یک قطعنامه غیرالزام آور بار دیگر از اغتشاشات پراکنده در ایران حمایت کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، قانونگذاران فرانسه در این قطعنامه ضدایرانی از دولت‌های اروپایی خواسته اند تا فشار بیشتری را بر ایران در این خصوص اعمال کنند.

آسوشیتدپرس گزارش داد که این قطعنامه با ۱۴۹ رأی موافق و بدون رأی مخالف در مجمع ملی فرانسه به تصویب رسید.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز پیشتر در سخنانی مضحک آنچه را که وی مدعی «تجاوز فزاینده ایران به فرانسه» از طریق «گروگانگیری غیرقابل قبول» شد را محکوم کرد و در اقدامی مداخله جویانه به دخالت در امور داخلی تهران پرداخت.

رئیس جمهور فرانسه در این خصوص از تهران خواست تا با آرامش به همکاری بازگردد!

در همین ارتباط، وی که از آغاز اغتشاشات اخیر در ایران، همواره با اتخاذ مواضعی مداخله جویانه، سعی در تحریک اذهان عمومی داشته، پیشتر در ادعای خود شرایط سیاسی جاری ایران را دست مایه قرار داد و احتمال دستیابی به توافق در مذاکرات هسته ای را «شکننده» توصیف کرده بود.

ادعاهای ماکرون درحالی مطرح شد که وی به تازگی با چهره های معاند ضدایرانی و همراهان وی دیدار کرده بود.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش، این دیدار که در حاشیه مجمع صلح پاریس انجام شد را محکوم و تاکید کرد: اینگونه اقدامات ضدایرانی بدون شک در حافظه مردم بزرگ ایران حک خواهد شد./مهر

ارسال نظر