کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

فشارهای ترامپ نظام ایران را پایدارتر می‌کند

والتر پوش در میان مدت، هم تغییر نظام و هم مذاکرات بین رهبران ایران و آمریکا ( که مد نظر ترامپ است) را غیر واقع بینانه می داند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک هفته نامه آلمانی با تاکید بر اینکه تحریم‌ها و فشارهای ترامپ نظام ایران را پایدارتر می‌کند، فاصله رئیس جمهور آمریکا با اهداف و آرزوهایش در قبال ایران را بسیار زیاد ارزیابی کرد.

 

  هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی به مناقشات اتمی بین ایران و آمریکا پرداخته و نوشت: "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا عاشق این است که به عنوان یک سوپرمن ارزیابی شود. حدود هشت ماه پیش این قدرتمندترین مرد جهان به گفته خودش سخت ترین تحریم های همه زمان ها را علیه ایران تصویب کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا از آن زمان اقدامات تحریمی علیه نظام جمهوری اسلامی را به صورت روزافزون تشدید کرده و تحریم های بسیار سختی را بر ایران تحمیل کرد.

 

آمریکا تا حد زیادی تجارت های بین ایران و اروپا را متوقف کرده و صادرات نفت را برای تهران دشوار کرد. صادرات این کالا مهم ترین منبع درآمد در ایران است. اما همه این اقدامات تا به حال تاثیرات سیاسی که ترامپ امیدوار به تحقق آن بود را برآورده نکرده است.

 

به نظر می رسد واشنگتن از این هدف که توافق جدید هسته ای را با ایران مورد مذاکره قرار دهد که نه تنها برنامه هسته ای بلکه مسئله توسعه موشکی این کشور را هم در برگیرد و به فعالیت های منطقه ای ایران هم بپردازد بسیار فاصله دارد.

 

به جای آن تا به حال هر دور جدید تحریم ها علیه ایران به تشدید بیشتر مناقشات با این کشورمنجر شده است. آخرین بار ترامپ همین چهارشنبه گذشته اعلام کرد که باز هم تحریم ها علیه ایران را تشدید می کند.

 

"والتر پوش"، از کارشناسان مسائل ایران در اتریش در این باره گفته است که این تحریم ها علیه ایران تاثیر می گذارد اما نه آن گونه که ترامپ می خواهد و امیدوار است. این تحریم ها نظام در ایران را پایدار می کند.

 

این کارشناس اتریشی بر این باور است که رفتار دولت آمریکا با ایران حتی برای منتقدین دولت و نظام ایران هم رفتاری تحقیر کننده است.

 

"والتر پوش " در میان مدت، هم تغییر نظام و هم مذاکرات بین رهبران ایران و آمریکا ( که مد نظر ترامپ است) را غیر واقع بینانه می داند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر