عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ارتباط مصرف قند با افزایش خطر پیری زودرس

بر اساس مطالعه ای که در کنفرانس ویژه انجمن آمریکایی تحقیقات سرطان انجام گرفت بازماندگان سرطان که در دوران کودکی به سرطان مبتلا بوده اند و قند بیشتری مصرف می کنند، دارای تعداد بیشتری از بیماری های مرتبط با افزایش سن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از هلث دی دکتر توو لان، از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن ارتباط بین مصرف شکر و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و پیری زودرس را در بازماندگان سرطان دوران کودکی با استفاده از داده های حدود سه هزار بزرگسال که از سرطان دوران کودکی بازمانده بودند، بررسی کردند.

محدوده سنی 18 تا 65 سال میانگین سنی 31 سال شرکت کنندگان رژیم غذایی معمول خود را با استفاده از پرسشنامه 110 موردی بلاک فرکانس غذا گزارش کردند.

محققان دریافتند که مصرف کل قند با افزایش قابل توجهی خطر پیری زودرس در بازماندگان سرطان دوران کودکی مرتبط است .در این مطالعه نشان داده شد مصرف نوشابه رژیمی با خطر پیری زودرس مرتبط نبود.

لان در بیانیه‌ای گفت: «با توجه به اینکه بازماندگان سرطان آسیب‌پذیرتر هستند، به ویژه باید مصرف قند خود را محدود کنند./سلامت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار