شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

امیر حاتمی: بسیج ورود خوبی به حوزه دانش‌بنیان داشته است

امیر حاتمی: بسیج ورود خوبی به حوزه دانش‌بنیان داشته است مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش با اشاره به اینکه بسیج ورود خوبی به حوزه دانش‌بنیان داشته است، گفت: روحیه و تفکر بسیجی در هر کجا که وارد شده، برای کشور راهگشا بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 01
کد خبر: ۱۶۱۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش صبح امروز در جریان بازدید از نمایشگاه ملی فناورانه دانش‌بنیان بسیج اظهار کرد: موضوعات متنوعی را در این نمایشگاه مشاهده کردیم که نخبگان بسیجی ما مبتکرانه و خلاقانه فناوری‌های خوبی را در حوزه دانش‌بنیان به نمایش گذاشتند.

 

وی افزود: موضوعات جدید و قابل استفاده را در نمایشگاه ملی فناورانه دانش‌بنیان بسیج شاهد بودیم و دستیابی به این دستاوردهای مهم، جای تبریک دارد.

 

مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش گفت: موضوعات در این نمایشگاه به شکل هدفمند انتخاب شده است و به شکل راهبردی به موضوعات نگاه کرده‌اند.

 

امیر حاتمی تصریح کرد: حمایت از این حوزه‌ها، موضوع اجرایی است و باید دستگاه‌های اجرایی، حمایت از این دستاوردهای دانش‌بنیان را انجام دهند.

 

وی افزود: رهبر انقلاب نیز حمایت و تأکیدات ویژه‌ای در رابطه با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان دارند.

 

مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش، تأکید کرد: دوستان در این نمایشگاه در حوزه علم و فناوری دانش‌بنیان خوب عمل کرده‌اند و باید به اتصال آن به کسب و کارهای کشور و حوزه‌های تولید و اقتصاد نیز توجه شود.

 

امیر حاتمی ادامه داد: مسئولین حوزه‌هایی مانند دفاعی و کشاورزی باید دستاوردهای خوبی را که نخبگان ما ارائه داده‌اند را ببینند و از آن حمایت کنند.

 

وی تصریح کرد: استفاده از این دستاوردها در حوزه فناوری‌های دانش‌بنیان، مهم است و دولت جمهوری اسلامی ایران، مسئولیت این اتصال را دارد.

 

وزیر سابق دفاع گفت: تسهیلگری در روند کار شرکت‌های دانش‌بنیان به ویژه در بسیج، وظیفه دولت است.

 

امیر حاتمی تأکید کرد: نخبگان دانش‌بنیان بسیج در این نمایشگاه، اخلاص خود را در انجام فعالیت‌ها در حوزه علم و فناوری نشان دادند و این موضوع، کاملاً در فضای نمایشگاه مشهود بود.

 

وی با اشاره به اینکه بسیج ورود خوبی به حوزه دانش‌بنیان داشته است، تصریح کرد: روحیه و تفکر بسیجی در هر کجا که وارد شده، برای کشور راهگشا بوده است، همه ما مسئولیت داریم از این ظرفیت‌ها حمایت و استفاده کنیم.

 

مشاور فرماندهی کل نیروهای مسلح در امور ارتش گفت: باید توجه خاصی به تجاری‌سازی و تبدیل به کسب و کار و ایجاد بازار این تولیدات دانش‌بنیان بسیج صورت گیرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار