سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

امیر حاتمی: سنگرهای عزت و شرف ایران اسلامی را حفظ خواهیم کرد

امیر حاتمی: سنگرهای عزت و شرف ایران اسلامی را حفظ خواهیم کرد فرمانده کل ارتش در پیامی تاکید کرد: سنگرهای عزت و شرف ایران اسلامی را با صلابت و اقتدار پاسداری خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 11
کد خبر: ۳۰۳۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش به مناسبت تشییع فرماندهان شهید جنگ تحمیلی رمضان پیامی صادر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَاستَبشِروا بِبَیعِكُمُ الَّذی بایَعتِم بِهِ وَ ذلِكَ هوَ الفَوزَ العَظیمِ (توبه 111)

در لحظه‌‌های حماسه و ایثار، حضور همرزمان و خبرگان نبرد و جهاد ، موجب قوت قلب است و معراجشان، رشک برانگیز؛اما چه سعادتی که به فوز عظیم و والای شهادت نائل آمدند و به مقام رضوان الهی دست یافته‌ند.

در سالروز حزن‌انگیز شهادت امام عدالت و تقوا، مولای متقیان، حضرت علی بن ابی طالب (ع)، پیکرهای مطهر جمعی از فرماندهان شهید رشید ، همرزمان جان برکف و رزم آزمودگان بزرگ دفاع مقدس را با افتخار بر شانه‌های ستبر و قامت‌ سروآسای ملت عزیز تشییع خواهیم کرد.

ان‌شاء الله حضور پر شکوه و دشمن شکن ملت قدرشناس و قهرمان‌پرورمان در مراسم تجلیل و  بدرقه پرچمداران قبیله خورشید، امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی، سردار سپهبد شهید محمد پاکپور، امیر دریاسالار شهید علی شمخانی،  امیر سرلشکر خلبان شهید عزیز نصیر زاده، سردار سرلشکر بسیجی محمد شیرازی و همرزمان صدیقشان موجب تسلای خاطر همرزمان‌شان  و خانواده معظم شهدا شده و بار دیگر شرر و واهمه‌ای به جان دشمنان این مرز و بوم می‌افکند.

این حضور حماسی را ارج می‌نهیم و همچون این شهدای سرافراز به سربازی و جانفدایی ملت عزیزمان می‌بالیم و در این برهه حساس تاریخی در پیشگاه شما ملت بزرگ ایران، متعهدیم که مردان مرد این سرزمین مقدس و فرزندان خلف خمینی کبیر (ره) و خامنه‌ای عزیز (ره) همچون مالکان اشتر، سنگرهای عزت و شرف ایران اسلامی را با صلابت و اقتدار و تا آخرین قطره خون محافظت و پاسداری خواهند کرد.

یاد همرزم عزیزم " سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی" پاینده باد که می فرمود: «من سرباز ایرانی، اگر هزار بار برای این مردم و اعتقادات آنها کشته شوم، باز هم دوست دارم به عشق این ملت زنده شوم و با دشمن این ملت بجنگم و کشته شوم».

راه‌شان مستدام، نام‌شان جاودانه و جایگاه‌شان متعالی باد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران 

سرلشکر ستاد امیر حاتمی/تسنیم

کلمات کلیدی: امیر حاتمی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار