دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

زیردریایی‌های فوق سنگین به نیروی دریایی ایران اضافه می‌شود

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توسعه و پیشرفت چشمگیر تجهیزات ارتش در دریا و آب‌های آزاد، گفت: به زودی زیردریایی‌های فوق سنگین به نیروی دریایی راهبردی ارتش اضافه خواهد شد.  
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار بابک بلوچ در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نمازجمعه قم افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران روند عزتمندانه و قدرتمندی را در عرصه دفاع از مرزهای آبی و اثرگذاری در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را سپری می‌کند.

وی با اشاره به حضور پررنگ نیروی دریایی ارتش در دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و دوران بالندگی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش در دوران دفاع مقدس قدرت نظامی دشمن را شناسایی می کرد و تحرکات و تحولات نیروی دشمن را مورد رصد و کنترل قرار می داد.

بلوچ ادامه داد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سه ماه پیش از شروع جنگ تحمیلی بسیاری از محدوده های حساس دریایی را در تسخیر خود قرار داده بود و از ورود شناورهای دشمن به مناطق شمالی خلیج فارس ممانعت به عمل می آورد و همزمان عملیات های پیش دستانه انجام می داد.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی دریایی اجازه هیچ گونه تحرکی در دوران جنگ به رژیم بعث نداد و با اقدامات بموقع و دقیق نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول دوران جنگ تحمیلی، حتی یک روز هم صادرات نفت ایران متوقف نشد.

بلوچ خاطرنشان کرد: بعد از دوران جنگ نیز حفظ وضعیت و سامانه‌های موجود، تامین تجهیزات با اتکا با دانش بروز و طراحی و ساخت شناورهای جدید در دستور کار این نیروی نظامی قرار گرفت.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری نسبت نیروی نیروی دریایی راهبردی ارتش، اظهار داشت: دسترسی به نفت بعنوان مهمترین منبع انرژی و رقابت سیاسی و اقتصادی ناشی از آن در بین کشورهای مختلف و اهمیت تنگه های دریایی، حضور مستمر نفت‌کش‌ها در آب های آزاد، تامین امنیت دریا و افزایش دیپلماسی دریایی و توسعه ارتباطات دریایی با کشورهای همجوار و حضور عزت‌مند در مناسبات دریایی از مولفه های نیرویی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اخبار و اتفاقات افتخار آمیزی به زودی از اقتدار و قدرت نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب های آزاد و دستاوردهای آنها به اطلاع مردم خواهد رسید./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار