انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

آیت الله رئیسی: قانون اساسی تبلور و تجسم انقلاب اسلامی است

آیت الله رئیسی: قانون اساسی تبلور و تجسم انقلاب اسلامی است رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه قانون اساسی تضمین کننده حقوق اساسی و آزادی‌های مشروع است گفت:‌ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ بن‌بستی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه ۱۲ آذر ماه در همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی گفت: قانون اساسی اصولی است که نشان از حقوق و تکالیف است؛ حقوقی که خداوند برای آحاد شهروندان قرار داده و تکالیفی که برای مسئولان وجود دارد.

 

وی افزود: اینکه فرهیختگان نگاه کنند که قانون اساسی به صورت کامل اجرا می‌شود یا در اجرای برخی از اصول کم کاری می‌شود، بسیار مهم است و این صرفا محدود به دانشگاه و مجامع نخبگانی نیست.

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: روش قابل تغییر است ولی ارزش قابل تغییر نیست، ما به اقتضا شرایط می‌توانیم ساز و کارها را بررسی کنیم و رسالت قانون‌گذار هم شاید در همین حوزه تعریف شود، ولی ارزش‌ها لایتغیر هستند. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هیچ بن‌بستی ندارد.

 

رئیسی با بیان اینکه باید برای اجرای همه اصول قانون اساسی تلاش کنیم، اظهار کرد: باید برای اجرای همه حقوق تعیین شده و تکالیف اعلام شده در حوزه‌های اجرایی، تقنینی و تکالیف مشخص شده برای همه مسئولان نظام در قانون اساسی، تلاش کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: همکاری گرفتن از همه دست‌اندرکاران و صاحب نظران در حوزه و دانشگاه و بخش‌های مختلف که می‌تواند در این حوزه موثر باشند و نقش داشته باشند، بسیار مهم است. همچنین مردمی کردن اجرای قانون اساسی و نقش دادن به همه مردم در اجرای آن بسیار کمک خواهد کرد.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اصل ۸ قانون اساسی در مورد امر به معروف و نهی از منکر گفت: در هر اداره و سازمان اگر به جای هرگونه کارهایی که هیچ کمکی به اصلاح نمی‌کند بلکه جو بدبینی را ترویج می‌دهد، امر به معروف و نهی از منکر اجرا شود، قطعاً به اصلاح مشکلات اداری کشور کمک خواهد کرد.

 

وی تصریح کرد: فرهنگ‌سازی، مطالبه‌گری، آموزش و پاسخگویی برای همه کسانی که به موجب قانون اساسی دارای تکلیف و مسئولیت هستند، واجب است. مسئولان ما باید در برابر خداوند متعال، نسبت به اعمال‌شان پاسخگو باشند.

 

رئیس جمهور اظهار کرد: کشور ما، کشور انتخابات است و ما پس از انقلاب، تعداد زیادی انتخابات داشتیم ولی در تعجب هستم کسانی که دم از حقوق بشر می‌زنند، از نظامی در منطقه که تاکنون یک انتخابات نداشته حمایت می‌کنند ولی نسبت به کشور ما که تاکنون اندازه سال‌های پس از انقلاب مراجعه به آرای عمومی داشته، دشمنی می‌ورزند.

 

رئیس جمهور بیان کرد: بنده به عنوان رئیس‌جمهور مسئولیت اجرای قانون اساسی را بر عهده دارم و خود را مدافع حقوق همه مردم از ادیان و اقوام مختلف در کشورمان می‌دانم و معتقدم شکل گرفتن ایرانی قوی فقط در پرتو اجرای قانون اساسی خواهد بود.

 

وی با تأکید بر اینکه بهترین راه برای تحقق عدالت، اجرای قانون است، گفت: همه ما از هر کدام از احزاب و جریانات سیاسی، باید بر اجرای قانون توافق کنیم و قانون‌مداری یک اصل باشد. کارآمدی در گرو اجرای قانون، به ویژه قانون اساسی خواهد بود.

 

رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: بنده مصمم هستم در این دوره از مسئولیتم در اجرای قانون اساسی از هیچ تلاشی فروگذار نکنم؛ قطعاً هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم عزیزمان، کمک خوبی خواهد بود تا قانون اساسی تمام و کمال اجرا شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار