شارل میشل:اروپا در جنگ اوکراین بیشتر از آمریکا ضرر می‌بیند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شارل میشل:اروپا در جنگ اوکراین بیشتر از آمریکا ضرر می‌بیند

رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که در حملات روسیه به اوکراین کشورهای این قاره متحمل ضرر بیشتری نسبت به آمریکا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۲۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «شارل میشل» رئیس کمیسیون اروپا، در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی کوریره دلا سرا اعلام کرد که تحولات کنونی در اوکراین بر اروپا و آمریکا به شکلی متفاوت اثر می‌گذارد و اروپا ضرر بیشتری را متحمل می‌شود.

میشل در بخشی از اظهارات خود گفت: «تاثیر این جنگ بر ما متفاوت است، آمریکا صادر کننده انرژی است درحالیکه اتحادیه اروپا صورت حساب‌های بالایی برای بهای انرژی می‌پردازد. ما در معرض رکود اقتصادی هستیم. شرکت‌های اروپایی بهای بیشتری برای انرژی می‌دهند و با شرکت‌های آمریکایی در رقابتند.»

درباره سفر به چین هم میشل گفت: «این سفر ضروری بود و باید در همین زمان اتفاق می‌افتاد. چین یک بازیگر مهم در عرصه جهانیست، این کشور یک عضو ثابت شورای امنیت است، با روسیه هم در ارتباط است، اروپا هم منافع اقتصادی که به زنجیره عرضه مرتبط است دارد و باید منافع و ارزش‌های خود را معرفی کند. همچنین این سفر فرصتی برای احیای مذاکرات درباره حقوق بشرهم بود. اتحادیه اروپا در رقابت میان آمریکا و چین نباید نقش ابزار چانه‌زن را ایفا کند.»

شارل میشل این مسئله که ممکن است با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، تماس داشته باشد را رد نکرد و گفت: «بار آخری که با او تماس داشتم در ماه آوریل بود. اکنون تمایلی ندارم که در آینده نزدیک پیش قدم شده و با پوتین صحبت کنم، اما باید با اعضای اتحادیه اروپا این مسئله را مشورت کنم، این مسئله را تکذیب نمی‌کنم، اما اکنون در دستور کارم نیست.»

این در حالیست که به تازگی «سانا مارین» نخست‌وزیر فنلاند، ارزیابی کاملا صریحی درباره توانایی‌های اروپا با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین انجام دادو گفت: «اروپا امروز به اندازه کافی قدرتمند نیست؛ ما بدون آمریکا با مشکل رو به رو خواهیم شد. اروپا از مدت‌ها قبل راهبردی در برابر روسیه برای تقویت روابط اقتصادی و خرید انرژی ترسیم کرده است. ما فکر می‌کردیم که این از جنگ جلوگیری می‌کند، اما مشخص شد این رویکرد کاملا بد بوده است. آن‌ها به روابط اقتصادی اهمیت نمی‌دهند، آن‌ها به تحریم‌ها اهمیت نمی‌دهند، آن‌ها به هیچ چیز اهمیت نمی‌دهند.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر