سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تظاهرات در آمریکا علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

گروهی از معترضان به طرح‌های مهاجرتی دولت آمریکا با تجمع مقابل ساختمان «سازمان مهاجرت و گمرک » این کشور در «دنور» پرچم آمریکا را پایین کشیدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر ، گروهی از معترضان به طرح‌های مهاجرتی دولت آمریکا، پرچم آمریکا را از «سازمان مهاجرت و گمرک » در «دنور» پایین کشیده و آن‌را با پرچم «مکزیک» جایگزین کردند.

به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی»، تظاهرکنندگان جمعه شب با تجمع مقابل ساختمان سازمان مهاجرت و گمرک در شهر «آورورا» واقع در کلرادو، علیه برنامه‌های مهاجرتی دولت دونالد ترامپ در این شهر تظاهرات کردند.

 

بر اساس این گزارش، برخی تظاهرات کنندگان با برداشتن موانع نزدیک این ساختمان و عبور از آن‌ها، پرچم مکزیک را با پرچم آمریکا جاگزین کردند. در جریان این حادثه یک پرچم نقاشی شده که روی آن شعار علیه برنامه مهاجرتی نوشته شده بود نیز به اهتزار درآمد.

 

به گزارش راشاتودی، پلیس بعد از مطلع شدن از این تجمع وارد عمل شده و مجددا پرچم آمریکا را جایگزین پرچم مکزیک کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که از زمان مبارزات انتخاباتی بارها بر لزوم ساخت دیوار مرزی با مکزیک تاکید کرده بود، چندی قبل از احتمال استقرار ارتش آمریکا در مشترک دو کشور خبر داد. این در حالی است که سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت ترامپ از قبیل ممنوعیت ورود اتباع برخی کشورهای اسلامی به همراه جداسازی اجباری فرزندان مهاجران از والدینشان با انتقادهای بین‌المللی مواجه شده است.

 

علی‌‌رغم ادعاهای ترامپ علیه مکزیک، مقام‌های این کشور همواره اعلام کرده‌اند تا حد امکان مانع از ورود غیرقانونی مهاجران به خاک آمریکا شده‌اند. به تازگی نیز طرح دولت ترامپ علیه پناهجویان در یکی از شهرهای آمریکا مسدود شد. یک دادگاه فدرال در شهر «سیاتل» آمریکا چند روز قبل علیه رویکرد دولت این کشور مبنی بر بازداشت پناهجویان رای صادر کرد.

آخرین اخبار در این زمینه حکایت از آن دارد که دولت آمریکا قصد دارد از روز یکشنبه نزدیک به دو هزار نفر از مهاجران ثبت‌نشده را در جریان عملیاتی گسترده در 10 شهر بزرگ این کشور بازداشت و اخراج کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار