پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

لاریجانی: آدرس دقیقی از دلال‌ها برای اخذ مالیات وجود ندارد/مردم پول خود را وارد حوزه تولید کنند

رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: برخی زیر تیغ مالیات هستند و برخی از پرداخت آن فرار می کنند و در این راستا از تولیدکننده مالیات اخذ می‌شود اما از دلال آدرس دقیقی وجود ندارد تا بتوان مالیات دریافت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 13
کد خبر: ۱۶۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (شنبه 22 تیرماه) با وزیر امور اقتصاد و دارایی، رئیس سازمان امور مالیاتی و برخی از مدیران این سازمان دیدار و گفت و گو کرد.

لاریجانی در این نشست با بیان اینکه توسعه کشور بدون نظام مالیاتی صحیح امکان پذیر نیست، گفت: باید نظامات جدیدی در حوزه مالیاتی کشور ایجاد شود و همه باید در حوزه فرهنگ سازی مالیاتی فعالیت کنند و جنبه های اقناعی آن توسط رسانه ها ارائه شود.

 

باید به اندازه دخل کشور، هزینه شود

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه ساختار دولت باید کوچک و به اندازه دخل کشور، هزینه شود افزود: در حوزه مالیاتی باید بهسازی روش ها، حرکت به سمت نظام های هوشمند و تبادل اطلاعات صورت گیرد که اگر در این راستا دولت الکترونیک ایجاد شود داده ها به یکدیگر متصل و می توان از آن برای اداره صحیح کشور استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه برخی زیر تیغ مالیات هستند و برخی از پرداخت آن فرار می کنند، ادامه داد: از تولیدکننده مالیات اخذ می شود اما از دلال آدرس دقیقی وجود ندارد تا بتوان مالیات دریافت کرد.

 

مردم باید پول خود را وارد حوزه تولید کنند

لاریجانی با بیان اینکه درصد سود واحدهای تولیدی مشخص است، تاکید کرد: ثروت های بادآورده مربوط به کارخانه ها نمی شود، چرا که میزان درآمدهای واحدهای تولیدی مشخص است و صورت های مالی آنها نمایان می کند که چه میزان درآمد کسب می کنند و ثروت بادآورده ای ندارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم باید ثروت خود را در بخش تولید سرمایه گذاری کنند افزود: مردم باید پول خود را وارد حوزه تولید کنند.

 

میزان معوقات مالیاتی باید کاهش یابد

وی با بیان اینکه هزینه های تولید در کشور افزایش یافته است، ادامه داد: باید به بخش تولید کشور کمک و اگر واحدی جریمه مالیاتی داشته بخشوده شود، البته این مصوبه می تواند برای دو یا سه سال ساری و جاری باشد و پس از آن متوقف شود.

 

لاریجانی با تأکید بر اینکه میزان معوقات مالیاتی باید کاهش یابد، تصریح کرد: تسرّی مالیات به سایر امور اقتصادی همانند ارز اقدامی مثبت است، اما موضوع مهم تر این است که باید از فرارهای مالیاتی که در کشور رخ می دهد نیز جلوگیری شود.

 

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات تولیدکنندگان، سیستم فعلی اخذ مالیات بر ارزش افزوده است افزود: گزارش کمیسیون اقتصادی در خصوص مالیات بر ارزش افزوده ظرف سه تا چهار ماه آینده در دستور کار صحن علنی مجلس قرار می گیرد تا پس از برررسی و تصویب پرونده آن در مجلس بسته شود.

 

باید بر کالاهای قاچاق جرایم سنگینی وضع شود

رییس نهاد قانون گذاری کشورمان با اشاره به حجم گسترده قاچاق در کشور، گفت: میزان قاچاق در ایران بین 12 تا 25 میلیارد دلار تخمین زده می شود که باید بر کالاهای قاچاق جرایم سنگینی وضع شود.

منبع : فارس

ارسال نظر