نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ایران تحریم‌های آمریکا را در اجلاس دیوان بین المللی کیفری محکوم کرد

ایران تحریم‌های آمریکا را در اجلاس دیوان بین المللی کیفری محکوم کرد نماینده ایران در اجلاس مجمع کشورهای عضو دیوان بین المللی کیفری، تحریم‌های ایالات متحده آمریکا را که مانع تحقیق این نهاد درباره جنایات ارتکابی واشنگتن شده است، محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ناصر آسیایی‌پور رایزن حقوقی وزارت امور خارجه روز سه‌شنبه در بیست و یکمین اجلاس مجمع کشورهای عضو دیوان بین المللی کیفری آخرین مواضع کشورمان در خصوص دیوان را تشریح کرد.

وی ضمن محکوم کردن تحریم‌های غیرقانونی برخی کشورها علیه نهادهای بین المللی و جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت که آمریکا با هدف ارعاب دیوان و جلوگیری از تحقیق بیشتر این نهاد درباره جنایات ارتکابی اتباع آمریکایی و متحدان این کشور، تحریم های نامشروع و غیرقانونی علیه دیوان بین المللی کیفری و مقامات عالی‌رتبه آن وضع کرده است که این سیاستی قلدرمابانه است. آمریکا سال هاست که سیاست های سلطه طلبانه خود از جمله علیه ملت ایران را تحمیل می‌کند.

آسیایی‌پور با اشاره به وضعیت های مطروحه نزد دیوان از جمله وضعیت افغانستان و فلسطین تاکید کرد که دیوان باید این دو پرونده را به صورتی جامع مورد بررسی قرار دهد و همه مجرمین را به پیشگاه عدالت بسپارد.

پیش از این، دفتر دادستانی دیوان پیرو تحقیقات به عمل آمده در وضعیت های فلسطین و افغانستان تایید کرد که نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی و نیروهای نظامی و امنیتی آمریکا در افغانستان مرتکب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت شده‌ اند.

بیست و یکمین اجلاس مجمع اعضای دیوان بین المللی کیفری ۱۳ تا ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱ در شهر لاهه، هلند برگزار می شود و جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو ناظر در آن شرکت می کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار