تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

اروپا در قبال جنایات اسرائیل سکوت می‌کند

نماینده پارلمان ایرلند گفت آیا ما اسرائیل را به علت جنایت‌هایش همان طور که روسیه را تحریم کردیم، تحریم کردیم؟
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، ریچارد بوید برت، نماینده پارلمان ایرلند از کشور‌های اروپایی به علت بی توجهی به «جنایت‌های جنگی اسرائیل» (علیه فلسطینیان) انتقاد کرد.

 

به نقل از راشاتودی، «ریچارد بوید برت» که روز یک دسامبر در صحن علنی پارلمان ایرلند در دوبلین سخن می‌گفت، این انتقاد را در حضور رئیس کمیسیون اروپا مطرح کرد.

 

انتقاد‌های فراوانی علیه غرب به علت سکوت و چشم پوشیدن در برابر تخلف‌های اسرائیل وجود دارد که از اقدام اخیر اعتراضی شبکه تلویزیونی الجزیره (بابت قتل شیرین ابوعاقله، خبرنگار این شبکه، به دست اسرائیل) فراتر می‌رود.

 

«ریچارد بوید برت»، نماینده پارلمان ایرلند (در حضور اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا) گفت: کاملا دور از وجدان است که از یک سو بگوییم که ما باید جنایت‌های جنگی و اقدام‌های ظالمانه ولادیمیر پوتین را بررسی کنیم و (از سوی دیگر)، آن گونه که شما - زمانی که در کنار نخست وزیر اسرائیل سخن می‌گفتید - رفتار کردید (و) یک کلمه، حتی یک کلمه، درباره هفتاد سال جنایت ادامه دار (اسرائیل) علیه بشریت نگفتید و ساکت ماندید.

 

وی افزود: آیا ما درباره جنایت‌های جنگی اسرائیل حرفی زدیم؟ نه! آیا ما اسرائیل را به علت این جنایت‌ها همان طور که روسیه را تحریم کردیم، تحریم کردیم؟ نه!

 

خبرنگار آر تی دراین باره گفت: به موضوع شکایت شبکه تلویزیونی الجزیره از اسرائیل بازمی گردیم؛ این شبکه اکنون اعلام می‌کند که این (پرونده شکایت از اسرائیل) یک پرونده آزمایش برای سنجش عملکرد دیوان بین المللی کیفری است و باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا این دادگاه بین المللی، تحقیق جنایی را در پی این درخواست رسمی (علیه اسرائیل) آغاز خواهد کرد یا نه./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار