قیمت بلیط تهران–نجف؛ ۲۱ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان طلا در سراشیبی سقوط/ دلار قدرت‌نمایی کرد/ طلا تا ۳۴۰۰ دلار عقب‌نشینی می‌کند؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول طلا دوباره ریخت / قیمت طلا در بازار جهانی امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۵ سفر به دبی لاکچری شد/ افزایش قیمت بلیت تهران - دبی مبلغ جدید یارانه نقدی و کالابرگ ۱۴۰۵ + دهک بندی جدید و شرایط دریافت کالابرگ و یارانه آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ در بازار آزاد و نمایندگی + جدول قیمت طلا و سکه جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵/ طلا دوباره وارد کانال ۱۵ میلیون تومان می‌شود؟ + جدول اختلال در خدمات آنلاین بانک‌ها بیت‌کوین به زیر ۶۰ هزار دلار سقوط کرد قیمت سکه پارسیان امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول قیمت دلار و قیمت یورو امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟

پرداخت 30 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط

رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با هیات رییسه اتاق‌های بازرگانی، تعاون و اصناف ایران،گفت: برای رونق تولید، امسال تا سقف ۳۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش‌های تولیدی بنگاه‌های کوچک و متوسط پرداخت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست هم اندیشی رئیس کل بانک مرکزی با اعضای هیئت رئیسه اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف ایران، عبدالناصر همتی با تاکید بر اینکه بخش غیردولتی بازوی توانمند اقتصاد کشور است، تصریح کرد: بانک مرکزی تمام تلاش خود را برای رفع موانع فعالان بخش غیردولتی به کار می‌گیرد.

 

همتی با اشاره به نزدیک شدن نرخ ارز بازار آزاد به ارز نیما گفت: خوشبختانه بازار ارز از ثبات برخوردار است و روند بازگشت ارز حاصل از صادرات بهبود یافته است که نشانه استقبال فعالان اقتصادی از سیاست‌های ارزی اخیر است.

 

رئیس کل بانک مرکزی همچنین در پاسخ به درخواست های فعالان اقتصادی بخش‌های غیردولتی برای تامین مالی واحدهای تولیدی به تشریح برنامه‌های بانک مرکزی برای هدایت نقدینگی به واحدهای تولیدی پرداخت و گفت: بانک مرکزی حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط را به طور جدی پیگیری می‌کند.

 

وی ادامه داد: در همین راستا و به منظور جلوگیری از رکود، برنامه‌های جدید بانک مرکزی پس از نظرخواهی از کارشناسان پولی کشور درحال تدوین است و در قالب «طرح تامین مالی مولد» اجرایی خواهد شد.

 

همتی با اشاره به اینکه نظام بانکی علیرغم محدودیت های موجود همواره پشتیبان بخش تولید کشور بوده است، تاکید کرد: در سال جاری میزان پرداخت تسهیلات به بخش‌های تولیدی افزایش خواهد یافت و تا سقف ۳۰هزار میلیارد تومان اعتبار به بنگاههای کوچک و متوسط «SME» ها اختصاص خواهد یافت.

 

اعضای هیئت رئیسه اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف ایران در این جلسه با تشکر از توجه بانک مرکزی به دغدغه‌های فعالان بخش های غیردولتی، ثبات بازارها به ویژه بازار ارز را حاصل تدابیر بانک مرکزی دانستند و از روند آن ابراز رضایت کردند.

 

نمایندگان فعالان اقتصادی بخش غیردولتی همچنین ضمن اعلام آمادگی برای تعامل و همراهی بیشتر با سیاست‌های بانک مرکزی به طرح دغدغه های خود در خصوص رفع موانع ارزی و ریالی تولید و صادرات، افزایش تعامل تجاری با همسایگان، تسریع در رفع تعهد ارزی از طریق واردات در برابر صادرات و... پرداختند و خواستار برگزاری مستمر این جلسات شدند که این درخواست با موافقت همتی همراه شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار