شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

همتی: نشانی از ۴ میلیارد دلار ارز صادارتی نداریم

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی فهرست ۱۵۰ نفری از صادرکنندگانی که در مجموع حدود ۴ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات داشته‌اند و به کشور بازنگرداندند را به قوه قضاییه ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: ۱۶۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه این بانک مشکلی برای تامین ارز کالاهای اساسی کشور ندارد گفت: در ماههای اخیر کالاهای اساسی به میزان لازم وارد کشور شده است.

 

رئیس کل بانک مرکزی در جمع فعالان اقتصادی استان اصفهان با تشکر از اقدامات آنها در راستای شکوفایی اقتصاد کشور، افزود: شرایط، سخت و تعیین کننده است و همت و فعالیت شما حتما منافع خوبی برای کشور خواهد داشت.

رئیس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه بایستی به بانک مرکزی به عنوان مسئول سیاست ارزی کشور و تامین کننده ارز خدمات و کالاهای اساسی و واردات کشور حق بدهید که در تامین و تخصص ارز سخت گیری کند افزود: صادرکنندگانی که خواستار تخصیص کل ارزشان برای واردات هستند هنوز تعهد ۵۰ درصدی خود را نیز انجام نداده اند و اگر این تعهد انجام شود بانک مرکزی می تواند در خصوص ۵۰ درصد بقیه نیز همکاری کند و با صادرکنندگان به توافق برسد.

 

همتی با اشاره به اینکه هدف اصلی بانک مرکزی تامین ارز برای واردات است و ممانعتی در این خصوص ایجاد نمی کند، در انتقاد به برخی صادرکنندگان که در بازگشت ارز حاصل از صادرات همکاری ندارند گفت: بانک مرکزی فهرست ۱۵۰ نفری از صادرکنندگانی که در مجموع حدود ۴ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات داشته اند و به کشور بازنگرداندند را به قوه قضاییه ارسال کرده است البته متاسفانه هیچ نشانی از این افراد به صورت صحیح موجود نیست.

 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: شاید در برخی مواقع فشارهای ناخواسته ای به همه صادرکنندگان وارد شود لیکن برای شناسایی و برخورد با متخلفان ناچار هستیم برخی شیوه ها را در پیش بگیریم؛ بر این اساس درخواست داریم برای اجرایی شدن سیاست های درستی که بانک مرکزی در حال طراحی است همکاری لازم انجام گیرد.

 

همتی با تاکید بر اینکه واردات بیهوده در تضاد با رونق تولید است گفت: باید صادرات به منظور رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار تشویق شود تا ارزش افزوده و اشتغال در کشور افزایش یابد.

رئیس کل بانک مرکزی به ماموریت های قانونی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: بانک مرکزی ماموریت های اصلی در زمینه « حفظ ارزش پول ملی»،«کنترل تورم» و « تعادل تراز پرداختها» دارد تا نهایتاً رونق و رشد اقتصادی ایجاد شود.

 

همتی با اشاره به انتظارات تولیدکنندگان از سیستم بانکی کشور گفت: با توجه به اینکه برخی از موارد قابل اصلاح است، درخواست های شما را در اولین جلسه با مدیران عامل بانکها مطرح خواهم کرد.

 

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه در جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی دولت در خصوص تبصره ۵ قانون چک در مورد چک برگشتی اصلاحاتی مصوب شد افزود: در این خصوص به شوراهای تامین استان ها اختیاراتی داده میشود که در راستای کمک به تولید کننده ها اقدام کنند.

 

همتی افزود: این آئین نامه تا هفته آینده تصویب خواهد شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در ارتباط با مشکلات تامین نقدینگی واحدهای تولیدی طرح هایی داریم که به زودی اعلام خواهد شد و قطعا کمک خوبی برای تامین نقدینگی مولد واحدها خواهدبود.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار