ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

ترویج فرهنگ ازدواج و کمک به حل مشکل ناباروری؛ دو عامل افزایش جمعیت

رئیس جمهورگفت:همه دستگاه‌ها و نهاد‌های کشور موظف هستند سیاست‌ها و برنامه‌های خود در روند افزایش جمعیت را تهیه و اجرای آن را به طور جدی پیگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۹۰۶

به گزار راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه در سومین جلسه «ستاد ملی جمعیت» که با حضور ویدئو کنفرانسی استانداران برگزار شد، «جمعیت» را از نکات مهم و محوری مورد توجه در برنامه هفتم توسعه کشور دانست و دستگاه‌ها و نهاد‌های کشور را مکلف کرد سیاست‌ها و برنامه‌های خود در روند افزایش جمعیت را تهیه و اجرای آن را به طور جدی پیگیری کنند.

 

رئیس جمهور ترویج فرهنگ ازدواج و کاهش طلاق و کمک به حل مشکل ناباروری را از عوامل موثر در افزایش جمعیت دانست که باید در اولویت توجه و عمل همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

 

رئیسی با اشاره به اینکه جمعیت از مولفه‌های مهم قدرت کشور است، اظهار داشت: با توجه به برخی غفلت‌های صورت گرفته در گذشته نسبت به موضوع سالمندی و لزوم جوان‌سازی جمعیت، اقدام جهادی دستگاه‌های مربوط، لازمه رفع نگرانی‌های مربوط به افزایش سالمندی است. همچنین توجه به فرهنگ‌سازی و اقناع آحاد جامعه در زمینه مخاطرات افزایش جمعیت سالمندان در هرم سنی جمعیت کشور از جمله مسائل مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

 

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت واگذاری مسئولیت توزیع بودجه‌های تخصیص داده شده به موضوع جوان‌سازی جمعیت از ستاد ملی جمعیت به سازمان برنامه و بودجه گفت: ستاد ملی جمعیت باید بر ارزیابی سیاست‌های مصوب و اجرای آن‌ها متمرکز شود تا با بررسی اجرای سیاست‌های تشویقی مشخص کند که آیا صرف اجرای برنامه‌های تشویقی می‌تواند دغدغه‌های موجود در زمینه سالمندی را برطرف کند یا نه؟

 

در ابتدای این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت هرم سنی جمعیت کشور به تفکیک استان‌های مختلف ارائه و بر ضرورت توجه جدی‌تر به موضوع جمعیت در برنامه هفتم توسعه کشور تاکید شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار