خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

لاریجانی : چاره‌اندیشی برای مشکلات اقتصادی کشور

رئیس مجلس گفت: در جلسه غیرعلنی امروز مجلس، تمهیداتی برای وضعیت اقتصادی کشور در شرایط فعلی و برای سال آینده بررسی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز (یکشنبه) در تشریح نشست 2 ساعت و نیمه غیرعلنی مجلس در خصوص اصلاح ساختار بودجه اظهار داشت: جلسه غیر علنی بحث بسیار مهمی با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌ها در موضوع اصلاحات ساختاری در نظام بودجه کشور مطرح شد که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کرده‌اند.

 

وی افزود: همچنین در این جلسه تمهیداتی برای وضعیت اقتصادی کشور در شرایط فعلی و برای سال آینده مورد بررسی قرار گرفت و به همین دلیل جلسه طولانی شد.

 

رئیس مجلس همچنین با تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: امروز روز بسیار مبارکی برای همه مسلمانان بخصوص ایرانیان است که میزبان حضرت هستند. امیدوارم در پناه انفاس قدسی ایشان خداوند ملت ایران را عزیزتر و سربلندتر و سعادتمندتر کند.

 

رئیس مجلس همچنین با تسلیت درگذشت مرتضی صفاری نطنزی نماینده فقید نطنز و قمصر گفت: ما دو هفته گذشته مرحوم صفاری نطنزی را از دست دادیم و همه داغدار شدیم. این مرد شریف، بسیار عزیز، بسیار پرکار و نجیب برای همه بود که در این مدت خدماتی را به یادگار گذاشت. ایشان با ویژگی سلیم نفسی و آرامش روحی در حل مسائل کشور بسیار کوشا بود که این موضوع را در دوران خدمت در وزارت خارجه و در دوران مجلس دیدیم انصافاً پرکار و حساس نسبت به منافع ملی و امنیت ملی کشور بودند و با دقت و متانت گام بر می‌داشت لذا این حادثه دردناکی بود.

 

وی با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع و ختم مرحوم صفاری نطنزی گفت: در مراسم ختم می‌دیدم که مردم منطقه نطنز و قمصر می‌آمدند و همکاران ایشان هم از او به نیکی یاد می‌کردند. این ضایعه دردناک را به همسر و خانواده محترم ایشان و به همه مردم در نطنز و قمصر تسلیت می‌گویم و از خداوند برای این همکارمان علو درجات خواستارم.

 

لاریجانی همچنین درگذشت والد کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا و والد کوسه غراوی نماینده مینودشت و والد حسینی نماینده مینودشت را تسلیت گفت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار