بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند پیش‌فروش ویژه سایپا به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) یارانه دهک‌های پایین دو برابر می‌شود؟/ کارت معیشت جایگزین یارانه نان می‌شود؟ قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ + جدول

هشدار هواشناسی/ بارش برف و باران در ۱۱ استان

سازمان هواشناسی با اشاره به بارش برف و باران و وزش باد شدید در ۱۱ استان از تداوم افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در تهران، کرج و اراک تا اواسط هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در بخش‌هایی از کرمان، یزد، اصفهان، خراسان جنوبی، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، شرق و شمال فارس، چهارمحال و بختیاری، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش باران، برف، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی شده است. در گیلان و مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده انتظار می‌رود.

 

فردا این شرایط در بخش‌هایی از کرمان، یزد، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ادامه خواهد داشت.

 

روز دوشنبه در مناطق شمالی غرب و غرب و سه‌شنبه در شمال غرب،‌ ارتفاعات و دامنه‌های البرز غربی، بخش‌هایی از جنوب غرب، جنوب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از امروز تا اواسط هفته آینده در شهرهای تهران، کرج و اراک انباشت غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا ادامه دارد. همچنین از امروز تا یکشنبه در شمال شرق و یکشنبه و دوشنبه در شرق و جنوب شرق کشور کاهش محسوس دما روی می‌دهد. امروز و فردا غرب دریای خزر و طی 3 روز آینده خلیج‌فارس و غرب تنگه هرمز مواج خواهد بود.

 

توصیف سامانه: پایداری جو وآلودگی هوا

زمان پایان: دوشنبه 1401/09/21

 

نوع مخاطره: سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی

منطقه اثر: اراک، کرج و تهران

 

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص های آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد ناسالم برای تمام گروه‌ها.

 

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز، به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار