امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

طرح جدید پلیس براى برخورد با متخلفین پلاک

طرح جدید پلیس براى برخورد با متخلفین پلاک رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: برخی از رانندگان در ارقام پلاک دستکاری مى كنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی اصغر شریفی اظهار كرد: در مورد پلاک دو موضوع مطرح می شود که موضوع اول این است که برخی از رانندگان در ارقام پلاک دستکاری می کنند مانند اینکه عدد 1 را به دو تبدیل می کند که این اقدام جرم است و بر اساس ماده ٧٢٠ قانون مجازات اسلامی حبس از شش ماه تا یکسال برای این فرد به همراه دارد .

وی افزود : یعنی اگر پلیس با چنین مواردی روبرو گردد بدون اغماض با این فرد برخورد کرده و فرد مجرم به دادسرا معرفی خواهد شد .

سرهنگ شریفی گفت: ولی در مواقعی، راننده با استفاده از وسایلی مانند ماسک ، دستمال و یا گل آلود کردن و یا هر وسیله‌ای دیگر اقدام به پوشش پلاک می‌نمایند.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ بیان كرد : در طرحی که راهنمایی و رانندگی اجرا خواهد کرد به این صورت است که همکاران بنده در ورودی های طرح ترافیک مستقر هستند چرا که بیشترین تخلفات پوشش و مخدوشی پلاک در این محدوده هاانجام می شود و از پلاک متخلفین و بدون جرو بحث عکس گرفته و راننده متخلف را جریمه می نمایند .

وی گفت : عکس گرفته شده به مرکز اجراییات تحویل داده می شود و همکاران بنده در این مرکز با فرد خاطی تماس گرفته و وی را به کلاس آموزشی فرا می‌خوانند .

سرهنگ شریفی تصريح كرد : دلیل این کار هم این است که خیلی از مردم به تخلفات پلاک خیلی ساده نگاه می کنند و در این کلاس راننده متخلف آموزشهای لازم را می بیند و توجیه و ارشاد می گردد که این تخلف را دیگر انجام ندهد .

وی ادامه داد : ولی اگر راننده به کلاس مراجعه نکند و دوبار برای وی پیامک ارسال گردد ، آن‌وقت توسط راهنمایی و رانندگی ،عبارت منع خدمات روی پلاک آنها درج می گردد و اگر بخواهند خلافی بگیرند و یا نقل و انتقال انجام دهند ، خدمات آنان بسته میشود و این کار تا زمانی که به کلاس مراجعه نکنند پابرجاست ./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار