وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

گانتز به نتانیاهو هشدار داد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بار دیگر نسبت به توافق بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با حزب تندروی «صهیونیسم دینی» هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 11
کد خبر: ۱۶۳۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنی گانتز وزیر جنگ موقت رژیم صهیونیستی در این باره گفت که انتقال صلاحیت مدیریت مدنی ارتش در کرانه باختری به یک فرد به معنای فروپاشی این سیستم است.

وی هشدار داد: این ممکن است منجر به درگیری‌های امنیتی و میدانی شود.

گانتز همچنین با انتقاد از توافقات صورت گرفته میان نتانیاهو مامور به تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی و بزالل اسموتریچ رئیس حزب تندرو و افراطی «صهیونیسم دینی» انتقاد کرد و گفت: در وزارت جنگ یک وزیر تحت نظارت خود من وجود داشت و تحت نظارت به ماموریتش عمل می‌کرد و این گونه نبود که صلاحیت به یک نفر منتقل شود و او به تنهایی تصمیم گیرنده باشد.

یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی نیز اخیرا در پیامی توئیتری نوشت: بر اساس توافق حاصل شده بین حزب لیکود و حزب «صهیونیسم دینی»، بزالل اسموتریچ رهبر این حزب مسئول انتصاب یک سرهنگ تمام به عنوان هماهنگ کننده عملیات های (نظامی) و همچنین مسئول انتصاب یک سرهنگ دوم به عنوان مسئول امور غیرنظامی در قلمرو (سرزمین‌های اشغالی) خواهد بود.

با حضور بیشترین شمار شهرک نشینان و اعضای احزاب دینی «صهیونیستی» و «حریدی» در کِنِست رژیم صهیونیستی پیش بینی می شد که ترکیب اعضای کِنِست و به تبع آن کابینه آینده صهیونیستها متفاوت از گذشته باشد و این رژیم بیش از پیش در مسیر افراط گرایی و تنش آفرینی حرکت کند.

پیش از این رئیس‌جمهوری آمریکا درباره انتصاب تندروها در پست‌های امنیتی این رژیم هشدار داده بود.

کارشناسان سیاسی، کابینه جدید رژیم صهیونیستی را که بعد از پنج سال بن بست سیاسی روی کار خواهد آمد، از تندروترین و فاسدترین کابینه های تاریخ این رژیم جعلی ارزیابی کرده اند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا پیش از این به نتانیاهو درباره انتصاب تندروها در پست های کلیدی مثل وزارت جنگ و وزارت امنیت داخلی هشدار داده بود. مقامات آمریکا معتقدند حضور تندروها در راس پست های امنیتی می تواند موجب گرایش بیشتر جوانان فلسطینی به گروه های مقاومت شده و انتفاضه سوم را رقم بزند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار