دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

طرح جدید آمریکا برای تخریب وجهه مقاومت در عراق و لبنان

تحلیل‌گر لبنانی درباره طرح جدید آمریکا در عراق و لبنان برای تخریب وجهه مقاومت در راستای تامین اهداف خود و صهیونیست‌ها در منطقه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «علی مراد » کارشناس سیاسی لبنانی، می‌گوید که آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا از طریق فعالسازی نیروهای خود در جامعه مدنی در دو عرصه عراق و لبنان، وجهه الحشد الشعبی و حزب‌الله را تخریب کنند.

 

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: این دشمن معتقد است که دور کردن محور مقاومت از قدرت بر قضیه فلسطین نیز اثر می‌گذارد و در روند موفقیت تحمیل معامله قرن سهیم خواهد بود.

 

این تحلیل‌گر در ادامه با اشاره طرح جدید واشنگتن و تل آویو علیه محور مقاومت گفت: آمریکایی‌ها تا زمانی که در جیب‌هایشان برگه‌ای دارند با آنها بازی می‌کنند، انتقال سفارت آمریکا به قدس، به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، به رسمیت شناختن جولان به عنوان بخشی از این رژیم و اعلام عادی‌سازی روابط اماراتی - صهیونیستی نیز در همین راستا است.

 

وی تاکید کرد: ترامپ و نتانیاهو در حال حاضر تلاش دارند تا با تخریب و فعالسازی نیروهای خود در جامعه مدنی در دو عرصه عراق و لبنان، چهره‌های الحشدالشعبی و حزب‌الله را تخریب کنند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده