پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

النجباء: تنها راه پایان دادن به اشغالگری، گزینه نظامی است

جنبش النجباء عراق به مناسبت سالروز پیروزی این کشور مقابل گروه تروریستی داعش بیانیه ای را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش النجباء عراق در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی این کشور مقابل گروه تروریستی داعش تنها راه رفع اشغالگری را گزینه نظامی دانست.

 

بر اساس این گزارش، جنبش النجباء در این بیانیه گفت: از این مناسبت بزرگ برای تاکید مجدد بر مواضع خود مبنی بر مخالفت با اشغالگری استفاده می‌کنیم.

 

این بیانیه می‌افزاید: ما معتقدیم که بهترین و سودمندترین راه برای رفع اشغالگری، گزینه نظامی است و غیر از آن راه حل دیگری وجود ندارد.

 

در این بیانیه آمده است: مردم شریف عراق که برای پیوستن به صفوف حشد شعبی داوطلب شدند، در سالروز پیروزی بزرگ خود کسانی را که در آن لحظات دشوار کنارشان ایستادند فراموش نمی‌کنند و بارزترین آنها جمهوری اسلامی ایران و رهبر حکیم آن آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای دام ظله است.

 

النجباء تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی از تأمین سلاح گرفته تا ارائه تجارب و توانمندی‌ها و حضور میدانی شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر رزمندگان در کنار شهید ابومهدی المهندس فرمانده حشد شعبی در قبال عراق فروگذار نکرد.

 

در این بیانیه آمده است: تصاویر پیشرفت و پیروزی‌های متوالی حشد شعبی و نیروهای امنیتی ما برای رژیم‌های معاند مسرت بخش نبود و هرچه نیروهای عراقی پیشروی می‌کردند این رژیم‌ها با بمباران هوایی و تجهیز باندهای تروریستی به سلاح‌های نوین، سعی بر ممانعت از پیشروی آنها داشتند.

 

النجباء تصریح کرد: علیرغم میل دشمنان عراق و به برکت صاحب العصر و الزمان (عج) و خون شهدای ابرار و مراجع عظام و رزمندگان غیور، پیروزی حاصل شد و باندهای تاریکی بیرون شدند و حامیان آنها سیلی خوردند و تمام نقشه‌های خبیثانه آنها ناکام ماند.

 

این در حالی است که فالح الفیاض رئیس سازمان حشد شعبی عراق هم روز یکشنبه در اظهاراتی به مناسبت پنجمین سالگرد شکست داعش (یوم النصر)، تاکید کرد: پیروزی عراق بر تروریسم، مایه فخر و مباهات نسل‌های آینده این کشور خواهد بود.

 

وی افزود: پیروزی بر تروریسم با تلاش و مجاهدت شهدا بدست آمد که شهدای پیروزی (سپهبد شهیدحاج قاسم سلیمانی و فرمانده شهید ابومهدی المهندس) در رأس آنها قرار دارند. عراق با خون‌های شهدا آزاد شد و همین عامل هر گونه تفرقه میان عراقی‌ها را از بین برد.

 

وی تاکید کرد: همه ما در دفاع از عراق شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس هستیم و همانند آنان وارد میادین نبرد خواهیم شد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار