قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

هنیه: همه تلاش حماس، شکست محاصره نوار غزه است

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین گفت که این جنبش تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا محاصره ظالمانه نوار غزه را در هم شکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه امروز دوشنبه به مناسبت سالگرد تأسیس این جنبش تأکید کرد که حماس سیاست را با مقاومت در هم آمیخت.

کانال تلگرامی حماس به نقل از هنیه گزارش داد، اسرا، یکی از اولویتهای حماس و مردم و مقاومت فلسطین است و تا آزادسازی آنان به تلاش ادامه خواهد داد.

وی با بیان اینکه کرانه باختری طی سالهای گذشته با توطئه‌هایی برای گسترش نفوذ صهیونیستی روبروست. تصریح کرد، اگر کابینه آتی صهیونیستی بر این باور است که می‌تواند برنامه‌های خود را در قدس و کرانه باختری اجرایی کند، در توهم به سر می‌برد.

این مقام حماس خاطر نشان کرد، قدس محور جنگ با دشمن صهیونیستی است و «شمشیر قدس» نیز جز با آزادسازی مسجدالاقصی به غلاف خود بازنخواهد گشت.

هنیه تأکید کرد، مقاومت شعار نیست، بلکه یک گزینه است و در کنار آن، باید اتحاد ملی نیز محقق شود. حماس هم برای اجرای توافقاتی که در این زمینه باشد، آماده است.

وی با بیان اینکه حماس تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا محاصره ظالمانه نوار غزه را در هم شکند، خاطر نشان کرد، مرحله آتی، مرحله آزادسازی، امید توأم با کار است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار