توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

هنیه: منطقه به سمت تنش بی‌سابقه در حرکت است

هنیه: منطقه به سمت تنش بی‌سابقه در حرکت است رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: منطقه به سمت تنش بی‌سابقه در حرکت است و درگیریها، در داخل زندان باقی نخواهد ماند؛ زیرا ملت فلسطین اسرای خود را در این نبرد تنها نخواهد گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس امروز شنبه از سرکوب اسرای فلسطینی در بند زندانهای رژیم صهیونیستی به شدت انتقاد کرد و گفت که این مسئله با دستور ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی این رژیم صورت می‌گیرد. خبرگزاری سما به نقل از هنیه گزارش داد، صهیونیستها از روز گذشته به بند هشت زندان «النقب» حمله کردند و شماری از اسرای اهل جنین را از آن منتقل کردند. نظامیان اسرائیلی ۱۸ اسیر در زندان «مجدو» را به سلولهای انفرادی زندان «عوقر» منتقل کردند و روند سرکوب زندانیان تا این لحظه ادامه دارد.

وی ادامه داد: عملیات سرکوب اسرا در راستای طرح تروریستی کابینه بنیامین نتانیاهوست که هدایت آن را بن گویر بر عهده دارد. وی حتی در روزهای گذشته از سربازی که «محمد علی» کودک فلسطینی را در شعفاط به شهادت رسانده بود، قدردانی کرد.

هنیه خاطر نشان کرد: منطقه به سمت تنش بی‌سابقه در حرکت است و درگیریها، در داخل زندان باقی نخواهد ماند؛ زیرا ملت فلسطین اسرای خود را در این نبرد تنها نخواهد گذاشت. لذا همه رهبران جهان باید برای توقف جنایات بن گویر و کابینه فاشیستی نتانیاهو دست به کار شوند. جهان در برابر یک آزمون واقعی قرار دارد.

منابع صهیونیستی، شامگاه جمعه، از تیراندازی در قدس اشغالی خبر دادند که بر اثر آن دست‌کم ۸ نفر به هلاکت رسیده و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند. «خیری علقم» مجری این عملیات شهادت‌طلبانه پس از تعقیب پلیس رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. این عملیات پس از آن رخ داد که نظامیان رژیم صهیونیستی، روز پنجشنبه، با یورش به اردوگاه جنین در کرانه باختری ۹ فلسطینی را به شهادت رساندند و ۲۰ فلسطینی دیگر را مجروح کرده بودند.

علاوه بر عملیات شب گذشته، صبح امروز نیز یک فلسطینی به سوی صهیونیست‌ها تیراندازی کرد و دست کم دو نفر در این تیراندازی که در محله «سلوان» در شرق قدس اشغالی رخ داد، مجروح شدند. منابع اسرائیلی میگویند که یکی از این مجروحان از افسران تیپ چتربازان ارتش رژیم صهیونیستی است که در زمان عملیات در مرخصی بوده است.

حال یکی از مجروحان وخیم گزارش شده است و در بخش مراقبتهای ویژه به سر می‌برد. باراک راوید خبرنگار امنیتی صهیونیست، از شهادت مجری این عملیات خبر داده است و گفته میشود یک نوجوان فلسطینی ۱۳ ساله عامل این عملیات بوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار