به گزارش راهبرد معاصر؛ «موسی ابومرزوق» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: پیام نخست ما به ساکنان قدس است؛ مردم قدس باید بدانند ما برای بقای عربیت و اسلامیت قدس و پاکسازی آن از تمام پلیدیها در کنار آنان بوده و هر هزینهای را پرداخت میکنیم، ما تا آزادی مسجد الاقصی در کنار آنان هستیم.
وی تاکید کرد: پیام دوم ما به اهالی اراضی اشغالی 1948 است، کسانی که از هویت و میراث انبیا و اجداد ما دفاع میکنند، آنان از این سرزمین دفاع کرده و ما در این مبارزه تا زمان پیروزی در کنار آنها هستیم.
این مقام حماس ادامه داد: سومین پیام ما به هموطنان خود در کرانه باختری است که همچنان در حال تقابل و مبارزه برای رهایی، اخراج فلسطینیان، جلوگیری از شهرک سازی و توقف آن و ریشهکن نمودن شهرک نشینان و اشغالگران از این منطقه هستند، آنان با وجود همکاریهای امنیتی با ارتش و اطلاعات اسرائیل همچنان ایستاده و صبر میکنند، ما تا تحقق آزادی و بازگشت در کنار آنان خواهیم بود.
ابو مرزوق در پیامی به مردم نوار غزه گفت: شما مردم در تمام جنگها پیروز شدهاید و هنوز مبارزه میکنید و مانند اسرا ایستادگی کرده و سرمایه عمر خود را برای فلسطین و کرامت صرف کردهاید.
این عضو ارشد جنبش حماس تاکید کرد: آزادی اسرا مهمترین هدف نوار غزه است، به آنها میگوییم ما با شما هستیم و بر ما لازم است برای آزادی شما هر اقدامی را انجام دهیم.
ابومرزوق خطاب به فلسطینیان آواره در کشورهای دیگر گفت: حق بازگشت حق مقدسی است و هیچ دلیلی وجود ندارد که مسائل اسرا، قدس و بازگشت را بر یکدیگر تقدم بخشیم و همه آنها مهم بوده و شایسته صرف هزینه و تقدیم خون هستند.
معاون اسماعیل هنیه به کشورهای جهان و آزادگان آن اعلام کرد: کسانی که به فلسطینیان به عنوان ملتی تحت اشغال و ظلم نگاه میکنند میگوییم این ظلم پایدار نخواهد ماند و بر شما لازم است هر اقدامی برای پایان دادن به این ظلم انجام دهید.
تداوم اقدامات صهیونیستها علیه فلسطینیها
بر اساس جدیدترین گزارشها تعداد فلسطینیان بازداشت موقت که دادگاههای رژیم صهیونیستی را تحریم کردهاند به 80 نفر افزایش یافته است.
باشگاه اسرای فلسطینی اعلام کرد تعداد اسرای فلسطینی که در زندانهای رژیم صهیونیستی در بازداشت موقت به سر میبرند تا پایان ماه نوامبر گذشته به 835 نفر رسیده است.
این نهاد فلسطینی در بیانیهای تاکید کرد: این 80 اسیر بازداشت موقت وابسته به جبهه مردمی بوده و بیشتر آنان در دو زندان «عوفر و النقب» هستند.
در ادامه این بیانیه آمده است: عده دیگری از اسرای بازداشت موقت از سازمانها و گروههای دیگر نیز تصمیم گرفتند دادگاههای اسرائیلی را تحریم کنند، این اقدام یکی از مهمترین تلاشهایی است که اسرای بازداشت موقت از ابتدای سال جاری به دنبال تقویت آن بوده تا از این طریق با اقدام جنایت گونه بازداشت موقت توسط صهیونیستها مقابله کنند.
باشگاه اسرای فلسطینی تاکید کرد تحریم دادگاههای اسرائیلی یکی از مهمترین اقدامات مبارزاتی است که دارای ابعاد ملی در تقابل با ساختار قضایی رژیم صهیونیستی است چرا که این نهاد اسرائیلی به دنبال قوت بخشیدن به روند جنایتکارانه بازداشت موقت از راهکارهای مختلف است.
قطعنامه سازمان ملل در حمایت از فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامهای را با موافقت اکثریت اعضا تصویب کرد که بر حاکمیت همیشگی مردم فلسطین بر منابع طبیعی این کشور تاکید میکند.
این قطعنامه با 159 رای موافق، 8 رای مخالف و 10 رای ممتنع به تصویب رسید. رژیم صهیونیستی و کشورهای آمریکا، کانادا، چاد، مارشال، میکرونزی، نائورو و پالو با تصویب این قطعنامه مخالفت کردند.
این قطعنامه تنها یک ماه پس از قطعنامه پیشین سازمان ملل متحد به نفع فلسطین به تصویب رسیده که 98 کشور حاضر در نشست کمیته مسائل ویژه سیاسی و پایان دادن به استعمار در 77 امین مجمع عمومی سازمان ملل متحد به آن رای موافق داده و 17 کشور با آن مخالفت و 52 کشور از تصویب آن امتناع ورزیدند.
در این قطعنامه خواستار رسیدگی به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی به حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت در دادگاههای بین المللی و اشغال طولانی مدت اراضی فلسطینی و شهرک سازی شده است.
همچنین سازمان ملل متحد در دو هفته گذشته نیز قطعنامههایی به نفع مساله فلسطین به تصویب رسانده با موافقت اکثریت اعضا مواجه شده است.
141 کشور عضو سازمان ملل متحد به قطعنامه مربوط به شهرکهای اسرائیلی در اراضی فلسطین اشغالی از جمله قدس رای موافق داده و تنها 7 کشور با آن مخالفت نموده و 21 کشور از تصویب آن امتناع کردند.
از سوی قطعنامه ارائه کمک به آوارگان فلسطینی به تصویب 157 کشور رسیده و 10 کشور دیگر به آن رای ممتنع دادند و در این میان تنها رژیم صهیونیستی به آن تصویب آن مخالفت کرد.
اذعان صهیونیستها به موفقیت جنبش های تحریم
محافل صهیونیست به موفقیت جنبشهای تحریم اشغالگری رژیم صهیونیستی در نقاط مختلف جهان اعتراف نموده و تاکید کردند آنچه در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال قطر شاهد آن بودیم نتیجه اقدامات این جنبشها بوده است.
«رحیب پاتز ریکس» رئیس بخش مبارزه با یهودی ستیزی سازمان جهانی صهیونیسم با انتشار مقالهای در پایگاه اینترنتی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: مسابقات جام جهانی فوتبال نشان دهنده طرف متخاصم اسرائیل با وجود توافقات عادی سازی روابط بود که منجر به تقویت همکاریهای اقتصادی شده است.
وی افزود: جنبشهای مقاومت در تبدیل کردن مسابقات جام جهانی فوتبال قطر به میدانی برای دشمنان اسرائیل موفق شدند به طوری که این رویداد مهم ورزشی بین المللی را به فرصتی جدید و مناسب برای ارائه تصویری خشن علیه اسرائیل تبدیل کرده اما این مساله همچنان به عربها، فلسطینیان و مسلمانان محدود میشود.
در بخش دیگری از این مقاله آمده است: آنچه رخ داده ایجاد تصویری جدید برای تقویت تحریم اسرائیل است که از جمله آنها دعوت به عدم استفاده از محصولات اسرائیلی و عدم درج تبلیغات آنها در سایتهای بین المللی است که تاثیرات مستقیم و غیر مستقیمی بر اوضاع اقتصادی تل آویو داشته است.
وی در ادامه هشدار داد: پیامدهای اقتصادی اقدامات تحریمی برای اسرائیل از کشورهایی مانند نروژ آغاز شد به طوری که صندوقهای بازنشستگی این کشور از سرمایه گذاری در شرکتهای مرتبط با شهرکها خودداری کردند./ تسنیم