عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

نرخ باروری کشور به یک و ۶ دهم درصد رسید

مشاور عالی وزیر کشور در امور اصلاح ساختار جمعیت گفت: نرخ باروری کشور به یک و ۶ دهم درصد رسیده در حالی که این مهم باید ۲ و پنج دهم درصد باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۱۶۳۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد اسماعیل اکبری» روز پنجشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران آموزش و پرورش استان مرکزی در دانشگاه فرهنگیان اراک، افزود: نرخ زاد و ولد در کشور به شدت کاهش پیدا کرده و پیری جمعیت شتاب بی سابقه‌ای گرفته است.

وی با بیان اینکه در سال ۲۱۰۰ کهنسالی جمعیت در ایران ۹۰ درصد فراگیر می‌شود، اظهار داشت: در آینده‌ای نه چندان دور در هر خانه‌ شهروند ایرانی، یک پیر مرد و یک پیر زن وجود خواهند داشت.

مشاور عالی وزیر کشور افزود: کاهش جمعیت در کشور ما ۱۰ سال به طول انجامید در صورتی که روند کاهش جمعیت در سایر کشورها ۳۰ تا ۶۰ سال زمان بُرده است.

اکبری ادامه داد: سرمایه انسانی در کنار سایر سرمایه‌ها مانند آب، خاک و هوا ثروت واقعی یک کشور را تشکیل می‌دهند و در صورتی که نسبت به افزایش نرخ زاد و ولد و جوانی جمعیت کشور برنامه‌ریزی نشود، در آینده‌ای نزدیک کشور در تامین نیروی انسانی در بخش‌های مختلف با مشکل جدی مواجه می‌شود.

وی اظهارداشت: رویکردهایی همچون دیر ازدواج کردن، دیر بچه‌دار شدن، فرزند کمتر و طلاق بلای جامعه ایران شده است.

مشاور عالی وزیر کشور در امور اصلاح ساختار جمعیت گفت: تک فرزندی بزرگترین ظلمی است که والدین به تنها فرزند خود می‌کنند چرا که تک فرزندان معنای ایثارگری، مهربانی و بخشندگی متقابل را هرگز درک نخواهند کرد.

 

نرخ باروری کشور به یک و ۶ دهم درصد رسید

طرح‌های پژوهشی باید در بازکردن گره‌های آموزش و پرورش اثرگذار باشد

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: عناوین و موضوعات طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی باید در باز کردن گره‌های آموزش و پرورش اثرگذار باشند.

«احمد نوازنی» افزود: محققان تلاش کنند در انتخاب موضوعات پژوهشی برای بخشی از مشکلات برنامه‌ریزی داشته باشند.

وی اظهار داشت: متاسفانه برخی طرح‌های پژوهشی با وجود صرف هزینه، زمان و زحمت فراوان، هیچ خروجی ندارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: محققان در انتخاب موضوعات پژوهشی باید تیزبین و موشکافانه مشکلات را شناسایی و برای رفع موانع اقدام کنند.

نوازنی افزود: هدفمند بودن طرح های تحقیقاتی، یکی از راه‌هایی است که می‌تواند طرح‌های تحقیقاتی را اثرگذار کند.

در این همایش از معلمان پژوهشگر نمونه استان مرکزی تجلیل شد./ ایرنا

ارسال نظر