رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هانت: می‌خواهیم تنش‌ها درباره تانکر توقیف‌شده را کاهش دهیم

وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه برای کاهش تنش با ایران در شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا شرکت می‌کند، مدعی شد که رفتار ایران در غرب آسیا ثبات‌زدا بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس روز دوشنبه گفت این کشور در تلاش است تا از تنش‌های به وجود آمده بر سر توقیف یک کشتی حامل نفت ایران در تنگه «جبل الطارق»، بکاهد.

 

نیروهای ویژه ارتش انگلیس هفته گذشته با حمله به نفتکش «گریس ۱» که حامل نفت ایران و در حال عبور از تنگه جبل الطارق بود، این کشتی را توقیف کردند. لندن مدعی است که این اقدام را با هدف جلوگیری از «نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه» و به درخواست دولت محلی جبل الطارق انجام داده است. این در حالی است که سوریه تحت تحریم‌های بین‌المللی قرار ندارد و تحریم‌های اتحادیه اروپا نیز فقط برای کشورهای عضو این بلوک سیاسی لازم‌الاجراست.

 

هانت که امروز در شورای وزیران خارجه اتحادیه اروپا با موضوع ایران شرکت می‌کند، پیش از سفر به بروکسل، در توییتر نوشت: «برای گفت‌وگوهای فوری درباره نحوه کاهش تنش با ایران، راهی بروکسل هستم. رویکرد آن‌ها در قبال خاورمیانه، اساسا ثبات‌زدا بوده است، اما ما می‌خواهیم از تنش بر سر گریس ۱ بکاهیم، نه اینکه بر آن بیافزاییم. ضمنا می‌خواهیم از یک منطقه هسته‌ای شده، اجتناب کنیم.»

 

وزیر خارجه انگلیس دیروز هم پس از تماس تلفنی با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران مدعی شد که این کشور حاضر است روند آزادسازی نفتکش توقیف‌شده را تسهیل کند، «مشروط بر اینکه» ایران تضمین کند این محموله نفتی به سوریه نمی‌رود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار