ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

عامل ۶۰ درصد از آلودگی هوا، فرسودگی سامانه حمل و نقلی است

عامل ۶۰ درصد از آلودگی هوا، فرسودگی سامانه حمل و نقلی است معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۶۰ درصد از آلودگی شهر به خاطر فرسودگی سیستم‌های حمل و نقلی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد رازقی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی شهر امن گفت: ما باید و قطعا به سمت مدهایی از حمل و نقل برویم که آلودگی‌های کمتری داشته باشند و کارایی بیشتری از آنها شاهد باشیم.

 

 وی افزود: ما قبلا اتوبوس برقی را در شهر تهران داشتیم که در محورهای اصلی این اتوبوس‌ها فعال بودند که متاسفانه بدلیل عدم بروزرسانی آنها جمع‌آوری شدند. 

 

سرهنگ رازقی بیان داشت: در حال حاضر احساس می‌شود که از مدهای جدید حمل و نقلی بویژه قطار ریلی باید استفاده گردد.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: مزایای استفاده از این نوع حمل و نقل بسیار بیشتر بوده و این وسیله آلودگی نداشته و فضای زیادی را در سطح شهر نیز اشغال نکرده و می‌توان از این وسیله استفاده کرد. 

 

وی گفت: در بحث تردد تاکسی‌ها باید از سوخت پاک استفاده شود و از تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌های برقی استفاده گردد.

 

سرهنگ رازقی افزود: حدود ۶۰ درصد از آلودگی شهر ما بخاطر فرسودگی سیستم های حمل و نقلی است که قطعا اگر وضعیت حمل و نقل پاک بهتر شود آلودگی شهر نیز کاهش می‌یابد.

 

وی ادامه داد: استفاده از تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌های برقی راه‌حل بسیار خوب و مناسبی برای کاهش آلودگی شهر تهران است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار