جریمه رانندگی در حالت مستی ۲۰ میلیون تومان می‌شود؟ ساعت کاری ادارات در مهرماه ۱۴۰۵ اعلام شد؛ ادارات از چه ساعتی باز هستند؟ هشدار رگبار‌های شدید موسمی در ۲ استان؛ احتمال آتش‌سوزی در طبیعت آغاز فرایند رتبه بندی معلمان از مهر ۱۴۰۵ + جزییات  افزایش حق التدریس معلمان اعلام شد | مبلغ جدید ساعتی برای شاغل و بازنشسته جریمه ورود به طرح ترافیک ۱۴۰۵ + تعرفه جدید و ساعت طرح ترافیک فوری/ فعالیت مدارس هرمزگان تعطیل شد + جزییات فوری؛ تعطیلی مدارس اصفهان و خوزستان فردا چهارشنبه وزارت بهداشت: واکسن آنفلوانزای مورد تأیید وارد شبکه رسمی توزیع کشور نشده تهران گرم‌تر می‌شود؛ آخرین پیش‌بینی هواشناسی برای ۳۱ شهریور و اول مهر متهم مدعی ارتباط با مقامات پس از تماس با رئیس دادگستری دستگیر شد کاهش عجیب ثبت نام سرویس مدارس موج بارش‌های پاییزی در آستانه ورود به کشور کشف شهر ۲ هزار ساله در چین زمان و جزییات ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ تعطیلی مدارس هرمزگان صحت دارد؟

عامل ۶۰ درصد از آلودگی هوا، فرسودگی سامانه حمل و نقلی است

عامل ۶۰ درصد از آلودگی هوا، فرسودگی سامانه حمل و نقلی است معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۶۰ درصد از آلودگی شهر به خاطر فرسودگی سیستم‌های حمل و نقلی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد رازقی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی شهر امن گفت: ما باید و قطعا به سمت مدهایی از حمل و نقل برویم که آلودگی‌های کمتری داشته باشند و کارایی بیشتری از آنها شاهد باشیم.

 

 وی افزود: ما قبلا اتوبوس برقی را در شهر تهران داشتیم که در محورهای اصلی این اتوبوس‌ها فعال بودند که متاسفانه بدلیل عدم بروزرسانی آنها جمع‌آوری شدند. 

 

سرهنگ رازقی بیان داشت: در حال حاضر احساس می‌شود که از مدهای جدید حمل و نقلی بویژه قطار ریلی باید استفاده گردد.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: مزایای استفاده از این نوع حمل و نقل بسیار بیشتر بوده و این وسیله آلودگی نداشته و فضای زیادی را در سطح شهر نیز اشغال نکرده و می‌توان از این وسیله استفاده کرد. 

 

وی گفت: در بحث تردد تاکسی‌ها باید از سوخت پاک استفاده شود و از تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌های برقی استفاده گردد.

 

سرهنگ رازقی افزود: حدود ۶۰ درصد از آلودگی شهر ما بخاطر فرسودگی سیستم های حمل و نقلی است که قطعا اگر وضعیت حمل و نقل پاک بهتر شود آلودگی شهر نیز کاهش می‌یابد.

 

وی ادامه داد: استفاده از تاکسی‌ها و موتورسیکلت‌های برقی راه‌حل بسیار خوب و مناسبی برای کاهش آلودگی شهر تهران است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار