دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اتحادیه اروپا مدیر توئیتر را به تحریم تهدید کرد

دولت آلمان و اتحادیه اروپا انتقاد شدیدی به مسدود شدن حساب چندین خبرنگار آمریکایی در توئیتر وارد کردند و بروکسل در واکنش به این اقدام اعلام کرد که تحریم‌ها علیه مدیر توییتر در دستور کار قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، پس از مسدود شدن حساب چندین خبرنگار آمریکایی در توییتر، دولت فدرال آلمان شدیدا به آن انتقاد کرده و به دنبال عواقب آن است. اتحادیه اروپا هم ایلان ماسک، مدیر توئیتر را به تحریم تهدید کرد.

 

دولت فدرال آلمان و اتحادیه اروپا مسدود شدن حساب های روزنامه نگاران در توییتر را محکوم کرده‌اند. کریستین هافمن، معاون سخنگوی دولت آلمان در این باره گفت که نگرانی فزاینده ای در مورد آنچه در توییتر اتفاق می افتد وجود دارد. وی افزود: ما این موضوع را از نزدیک مورد بررسی قرار می دهیم و از خود می‌پرسیم که چه پیامدهایی می‌توانیم از آن بگیریم. وی در عین حال گفت که اما هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است.

 

دولت فدرال آلمان، وزارتخانه ها و سیاستمداران این کشور تاکنون از توییتر به عنوان بستری برای روابط عمومی خود استفاده کرده اند. با این حال، از زمان تصاحب توییتر توسط میلیاردر ایلان ماسک، چندین بخش دولتی نسبت به تحولات این سرویس آنلاین ابراز نگرانی کرده‌اند.

 

وزارت خارجه فدرال آلمان مسدود کردن حساب‌های روزنامه‌نگاران را حمله به آزادی رسانه‌ها اعلام کرد. این وزارتخانه در توییتی نوشت: آزادی مطبوعات نباید به میل شخصی روشن و خاموش شود. سخنگوی وزارت خارجه فدرال آلمان گفت: از دیدگاه ما، آزادی مطبوعات یک دارایی فوق العاده ارزشمند است و باید از آن زمانی که چه از طرف دولت ها و یا اشخاص زیر سوال قرار می گیرد دفاع کرد.

 

اتحادیه اروپا هم از تعلیق خبرنگاران از توئیتر انتقاد کرد و آن را «خودسرانه» خواند. ویرا ژورووا، معاون رئیس کمیسیون اروپای نوشت: اخبار مربوط به تعلیق خودسرانه خبرنگاران نگران کننده است. وی به قانون خدمات دیجیتال اشاره کرد که آزادی رسانه ها و حقوق اساسی را رعایت می کند . ژورووا نوشت: ماسک باید از این موضوع آگاه باشد. خطوط قرمزی وجود دارد و تحریم ها به زودی در راه است.

 

توئیتر روز پنجشنبه حساب کاربری چندین روزنامه‌نگار سرشناس در آمریکا را بدون هیچ توضیحی به حالت معلق درآورد. شبکه سی‌ان‌ان نوشته این تازه‌ترین اقدام از سوی ایلان ماسک برای تحکیم قدرت یکجانبه خود بر این پلتفورم است.

 

مطابق این گزارش، حساب‌های تعلیق‌شده متعلق به روزنامه‌نگاران شبکه خبری سی‌ان‌ان، روزنامه نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست و دیگر خبرنگارانی بوده که در روزهای گذشته اخبار ربوط به اقدامات ایلان ماسک در توئیتر را پوشش داده بودند.

 

سی‌ان‌ان نوشته نه ایلان ماسک و نه توئیتر به درخواست‌ها برای توضیح در این خصوص پاسخ نداده‌اند.

 

این شبکه خبری نوشته ایلان ماسک در اظهارنظری اشتباه مدعی شده که این خبرنگارها با منتشر کردن اطلاعات مربوط به مکان حضور او سیاست جدید توییتر موسوم به «داکسینگ» (تحقیق و نشر دادن عمومی اطلاعات شخصی دربارهٔ یک فرد یا سازمان در بستر اینترنت) را زیر پا گذاشته‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار