آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه

مقام سابق عراقی: البغدادی اکنون در لیبی است

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق با بیان اینکه «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش در این کشور حضور ندارد، گفت که «البغدادی در حال حاضر در لیبی مستقر است».
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، تاکنون خبرهای ضد و نقیضی درباره سرنوشت «ابوبکر البغدادی» پس از پیروزی عراق در برابر داعش در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است.

«باقر جبر الزبیدی» وزیر مالی اسبق عراق و عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی این کشور یکی از شخصیت‌های عراقی است که امروز (دوشنبه) درباره این مساله اظهار نظر و حضور ابوبکر البغدادی در عراق را تکذیب کرد.

 

به گزارش منابع رسانه‌ای عراق، الزبیدی گفت که سرکرده داعش در عراق حضور ندارد و احتمال دارد در لیبی مستقر باشد.

وی تصریح کرد، «اطلاعات به دست‌آمده حاکی از آن است که البغدادی در حال حاضر در لیبی است و به زودی از این کشور سخنرانی می‌کند».

 

وزیر مالی اسبق عراق که این اظهارات را در یک نشست خبری عنوان می‌کرد، اظهار داشت که «تمرکز داعش روی سامراء و منطقه النخیب و حومه آن است و سعی دارد با انجام عملیات‌های انتحاری، مناطق مرکزی و شمال عراق را هدف قرار دهد».

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق پیش‌بینی کرد که «داعش به مصر و تونس حمله کند و با تصرف لیبی، بخشی از آفریقا را از آن خود کند».

 

گروه تروریستی داعش اخیرا فیلمی را منتشر کرد که در آن نشان می‌دهد ده‌ها نفر از عناصر مسلح این گروه در یک منطقه صحرایی که گفته می‌شود جنوب لیبی است، با ابوبکر البغدادی بیعت کردند.

 

این ویدئو، در حالی منتشر شده که نیروهای شرق لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر در حال درگیری با نیروهای دولت وفاق ملی در غرب جهت سیطره بر طرابلس پایتخت این کشور هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار