وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اردن: در برخورد با برهم زنندگان امنیت مماشات نمی کنیم

 هیات وزیران اردن اعلام کرد که دولت در اجرای قانون درباره کسانی امنیت کشور را برهم بزنند، مماشات نمی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از از خبرگزاری "عمون"، هیات وزیران اردن امروز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که با کسانی که امنیت کشور را مختل و به نیروهای امنیتی حمله و به املاک و اماکن عمومی و خصوصی دست اندازی کنند، مماشات نمی شود.

دولت اردن تاکید کرد که کسانی که از شرایط کنونی کشور به منظور ایجاد هرج و مرج و دهشت افکنی میان شهروندان سوء استفاده کنند، برخورد می شود.

هیات وزیران اردن این بیانیه را در راستای عملیات نیروهای امنیتی علیه فرد مظنون به قتل «عبدالرزاق عبدالحافظ الدلابیح» معاون رئیس پلیس استان معان در شهرک الحسینیه این استان صادر کرد.

در این عملیات فرد مظنون که به گفته مقامات اردنی، از عناصر تکفیری بود، کشته شد. 9 نفر دیگر از جمله چهار برادر این فرد و سه نفر از فرزندان آنها نیز بازداشت شدند. سه نیروی امنیتی اردن نیز در این عملیات کشته و پنج نیروی امنیتی دیگر زخمی شدند.

«عبدالرزاق عبدالحافظ الدلابیح» معاون رئیس پلیس استان معان طی یک تیراندازی در جریان اعتراضات اخیر در اردن کشته شد. این افسر عالی رتبه اردنی درحال مقابله با اقدامات تخریبی تجمع کنندگان در منطقه الحسینیه در استان معان بود که با شلیک گلوله به ناحیه سر کشته ‌شد.

منابع خبری امروز دوشنبه از بازگشت آرامش نسبی به اردن درپی اعتراضات اخیر و استقرار نیروهای امنیتی برای حفظ امنیت و آرامش و اقدامات پیشگیرانه آنها در این زمینه خبر دادند.

سازمان امنیت عمومی اردن همچنین تدابیر امنیتی و گشت زنی ها در استان های مختلف این کشور را افزایش داد و هدف از آن را مقابله با اقدامات خرابکارانه، تضمین اجرای قانون و محافظت از امنیت شهروندان عنوان کرد.

احمد الصفدی رئیس پارلمان اردن به نوبه خود تاکید کرد: ملت اردن، ارتش، سرویس‌های امنیتی و نهادهای مختلف آن، بر سر امنیت داخلی، ثبات کشور، حاکمیت قانون و جایگاه اجماع نظر دارند و اجازه تجاوز به آن داده نخواهد شد./ایرنا

ارسال نظر