پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

پیام کتبی آیت‌الله رئیسی تسلیم پادشاه اردن شد

وزیر امور خارجه پیام کتبی آیت‌الله رئیسی را تسلیم پادشاه اردن کرد و عبدالله دوم هم در این دیدار خواستار آغاز فصل جدیدی از روابط دوجانبه و‌همکاری‌های منطقه‌ای بین دو‌ کشور شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در ادامه دیدارهای خود در حاشیه نشست بغداد ۲ در اردن، شامگاه سه‌شنبه ۲۹ آذرماه، با ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار و در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه گفتگو کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان، ضمن قدردانی از برگزاری موفق نشست بغداد ۲ توسط اردن، بر ضرورت توسعه همکاری‌های کشورهای منطقه جهت تقویت صلح، ثبات، امنیت و افزایش مراودات اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

 

امیرعبداللهیان با تشریح زمینه‌های همکاری مشترک سیاسی و اقتصادی فیمابین، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای گسترش روابط سیاسی و توسعه مراودات اقتصادی و تجاری با اردن اعلام کرد.

 

در این ملاقات که ولیعهد، نخست وزیر، وزیر امور خارجه و برخی از مسؤولان امنیتی اردن نیز حضور داشتند، پادشاه اردن با اشاره به نگاه توأم با احترام مردم اردن به ایرانیان، خواستار آغاز فصل جدیدی از روابط دوجانبه و‌همکاری‌های منطقه‌ای بین دو‌کشور شد و سرنوشت محتوم کشورهای مسلمان منطقه را در همکاری و مشارکت در ایجاد ثبات و‌امنیت متقابل دانست.

 

در این ملاقات، وزیر امور خارجه کشورمان پیام کتبی آیت‌الله رئیسی را تسلیم پادشاه اردن کرد. پادشاه اردن نیز از پیام صمیمانه آیت‌الله رئیسی تشکر کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار