دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

آماده‌باش ارتش اردن برای برگزاری اجلاس «بغداد» با حضور ایران

ارتش اردن اعلام کرد که برای برقراری امنیت اجلاس «بغداد» که انتظار می‌رود ایران نیز در آن شرکت کند، نیروهای خود را در مسیر حرکت خودروهای تشریفات مستقر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش اردن، شامگاه شنبه، اعلام کرد که در راستای برگزاری امنیت اجلاس «همکاری و شراکت بغداد»، قصد دارد نیروهای نظامی این کشور را از جاده فرودگاه بین‌المللی «الملکه علیاء» در عمان تا منطقه «البحر المیت» مستقر نماید.

 

بنابر بیانیه منتشر شده در وب‌سایت رسمی ارتش اردن، یک مقام مسئول این کشور در این باره گفت: «نیروهای مسلح اردن، نظامیان و خودروهای نظامی خود را از جاده فرودگاه بین‌المللی الملکه علیاء تا منطقه البحر المیت به منظور زمینه‌سازی برای آغاز مرحله دوم اجلاس همکاری و شراکت بغداد مستقر خواهد کرد؛ نشستی که قرار است روز سه‌شنبه آینده برگزار شود.»

 

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق در هشتم دسامبر ماه جاری میلادی در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اردنی و مصری خود در امان -پایتخت اردن- اعلام کرده بود که انتظار می‌رود ایران و ترکیه نیز در این اجلاس شرکت کنند.

 

حدود چهار روز پیش از این نشست مطبوعاتی، کاخ الیزه فرانسه نیز بدون اشاره به مشارکت‌کنندگان در این اجلاس، خبر داده بود که نشستی منطقه‌ای تا پیش از پایان سال جاری میلادی در اردن برگزار خواهد شد که عراق و کشورهای همسایه آن نیز در این اجلاس مشارکت خواهند داشت و فرانسه نیز در آن حضور پیدا خواهد کرد.

 

انتظار می‌رود «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه نیز به‌زودی وارد پایتخت اردن شود. خبرگزاری «آناتولی» به نقل از منابع خود در این باره گزارش داد که رئیس‌جمهور فرانسه در امان با مقامات اردنی در زمینه مسائل مورد اهتمام مشترک گفت‌و‌گو خواهد کرد.

 

مرحله نخست نشست بغداد در ماه آگوست سال ۲۰۲۱ میلادی در بغداد -پایتخت عراق- برگزار شده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار