غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اردن: در برخورد با برهم زنندگان امنیت مماشات نمی کنیم

 هیات وزیران اردن اعلام کرد که دولت در اجرای قانون درباره کسانی امنیت کشور را برهم بزنند، مماشات نمی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از از خبرگزاری "عمون"، هیات وزیران اردن امروز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که با کسانی که امنیت کشور را مختل و به نیروهای امنیتی حمله و به املاک و اماکن عمومی و خصوصی دست اندازی کنند، مماشات نمی شود.

دولت اردن تاکید کرد که کسانی که از شرایط کنونی کشور به منظور ایجاد هرج و مرج و دهشت افکنی میان شهروندان سوء استفاده کنند، برخورد می شود.

هیات وزیران اردن این بیانیه را در راستای عملیات نیروهای امنیتی علیه فرد مظنون به قتل «عبدالرزاق عبدالحافظ الدلابیح» معاون رئیس پلیس استان معان در شهرک الحسینیه این استان صادر کرد.

در این عملیات فرد مظنون که به گفته مقامات اردنی، از عناصر تکفیری بود، کشته شد. 9 نفر دیگر از جمله چهار برادر این فرد و سه نفر از فرزندان آنها نیز بازداشت شدند. سه نیروی امنیتی اردن نیز در این عملیات کشته و پنج نیروی امنیتی دیگر زخمی شدند.

«عبدالرزاق عبدالحافظ الدلابیح» معاون رئیس پلیس استان معان طی یک تیراندازی در جریان اعتراضات اخیر در اردن کشته شد. این افسر عالی رتبه اردنی درحال مقابله با اقدامات تخریبی تجمع کنندگان در منطقه الحسینیه در استان معان بود که با شلیک گلوله به ناحیه سر کشته ‌شد.

منابع خبری امروز دوشنبه از بازگشت آرامش نسبی به اردن درپی اعتراضات اخیر و استقرار نیروهای امنیتی برای حفظ امنیت و آرامش و اقدامات پیشگیرانه آنها در این زمینه خبر دادند.

سازمان امنیت عمومی اردن همچنین تدابیر امنیتی و گشت زنی ها در استان های مختلف این کشور را افزایش داد و هدف از آن را مقابله با اقدامات خرابکارانه، تضمین اجرای قانون و محافظت از امنیت شهروندان عنوان کرد.

احمد الصفدی رئیس پارلمان اردن به نوبه خود تاکید کرد: ملت اردن، ارتش، سرویس‌های امنیتی و نهادهای مختلف آن، بر سر امنیت داخلی، ثبات کشور، حاکمیت قانون و جایگاه اجماع نظر دارند و اجازه تجاوز به آن داده نخواهد شد./ایرنا

ارسال نظر