محمد مرندی: اسرائیل نمی‌تواند آسیبی به برنامه هسته‌ای ایران بزند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

محمد مرندی: اسرائیل نمی‌تواند آسیبی به برنامه هسته‌ای ایران بزند

مشاور هیئت مذاکره کننده ایران تاکید کرد رژیم صهیونیستی توانایی وارد آوردن آسیب جدی به برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مرندی در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی المیادین، در پاسخ به سوالی درباره تلاش‌ها برای احیای توافقنامه هسته‌ای ایران گفت: دو طرف به توافق بسیار نزدیک هستند و تردیدی نیست که ایرانی‌ها در سطح فنی، توانایی ساخت سلاح هسته‌ای را دارند، اما تصمیم گرفتند سلاح هسته‌ای تولید نکنند و نمی‌خواهند سلاح هسته‌ای داشته باشند.

 

وی گفت: آمریکا در واقع در جایگاهی قرار ندارد که بتواند مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود.

 

مشاور هیئت مذاکره کننده ایران افزود: اوضاع به سرعت در حال تغییر است و جنگ در اوکراین باعث تسریع تحولات در جهان می‌شود، به همین علت، آمریکا باید در سیاست‌هایش در منطقه بازنگری کند و چگونگی تعامل با ایران را یاد بگیرد.

 

مذاکرات رفع تحریم‌ها پس از ماه‌ها گفتگو‌های فشرده به نقطه‌ای رسیده است که اگر آمریکا الزامات شکل‌گیری یک توافق پایدار و قابل اتکا را بپذیرد، توافق نهایی در کوتاه‌ترین زمان حاصل خواهد شد.

 

ایران تاکید دارد که شرط رسیدن به توافق رفع موثر و پایدار تحریم‌ها به نحوی است که انتفاع اقتصادی مردم تامین شود و موضوعی به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران نماند.

 

اما دولت ضعیف جو بایدن که به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد، به تاکتیک مقصرنمایی و تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی متوسل و باعث طولانی شدن روند مذاکرات شده است.

 

جمهوری اسلامی ایران ۲۵ مرداد (۱۶ آگوست) نظرات و درخواست‌های خود را درباره پیشنهادات اتحادیه اروپا درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین ارسال کرد و آمریکا پس از بیش از یک هفته از آن در دوم شهریور ماه (۲۴ آگوست) نظر خود را در این باره به اتحادیه اروپا ارائه کرد. جمهوری اسلامی ایران متعاقبا پاسخ خود را به نظرات آمریکا ارائه کرد، اما کاخ سفید هنوز پاسخی نداده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر