نفت 114 دلار شد رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵

تشدید بارش برف و باران در کشور/ دما در نوار شمالی کاهش می‌یابد

تشدید بارش برف و باران در کشور/ دما در نوار شمالی کاهش می‌یابد سازمان هواشناسی از تشدید بارش باران و برف با ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دما در نوار شمالی به‌ویژه سواحل دریای خزر و استان اردبیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در بخش‌های از اردبیل، شمال آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی،‌گیلان، مازندران،‌گلستان و خراسان شمالی بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیش بینی شده است. بیشترین بارش امروز برای گیلان و غرب مازندران است.

 

فردا در مناطق ذکر شده بارش‌های پراکنده ادامه دارد و از بعدازظهر چهارشنبه به‌تدریج در بخش‌هایی از غرب کشور ابرناکی و بارش پیش بینی می‌شود. روز پنجشنبه علاوه بر غرب در بخش‌هایی از جنوب غرب کشور و ارتفاعات زاگرس مرکزی ابرناکی و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه با ورود سامانه بارشی، بارش‌ها در غرب، جنوب غرب، مناطقی از جنوب و مرکز کشور، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی تشدید شده و در این مناطق بارش باران گاهی رعدوبرق، وزش باد و در ارتفاعات بارش برف روی می‌دهد.

 

شنبه هفته آینده علاوه بر این مناطق در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از شرق و شمال شرق کشور بارش‌ها ادامه خواهد داشت.

 

امروز نیز در شهرهای صنعتی و پرجمعیت انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا ادامه دارد. همچنین امروز و فردا در نوار شمالی کشور به‌ویژه استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل و چهارشنبه در شمال شرق کاهش دما روی می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده