اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

لوکاشنکو: تحریم‌ها علیه روسیه اثر بومرنگ داشته‌اند

لوکاشنکو: تحریم‌ها علیه روسیه اثر بومرنگ داشته‌اند رئیس‌جمهور بلاروس گفت تحریم‌های ضد روسی غرب اثر بومرنگ داشته و به مردم عادی اتحادیه اروپا آسیب زده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس دوشنبه (۱۹ دسامبر) در مینسک گفت بلاروس و روسیه عمدتاً موفق شده‌اند اثرات تحریم‌های غرب را کاهش دهند؛ تحریم‌هایی که به گفته او، در عوض به مردم عادی اتحادیه اروپا آسیب زده است. 

 

به گزارش راشا تودی، لوکاشنکو با قدردانی از کارشناسان تحریم هر دو کشور به خاطر کار خوب انجام شده، در کنفرانس خبری مشترک با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه گفت: به لطف گام‌هایی که با هم برداشته‌ایم، عموماً توانسته‌ایم بر اثرات منفی احتمالی فشار تحریم‌ها غلبه کنیم. 

 

آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در ماه فوریه به بهانه آغاز درگیری‌ها در اوکراین، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه روسیه و بلاروس آغاز کرده‌اند. لوکاشنکو این تحریم‌ها را ابتدایی توصیف کرد و گفت که «اثر بومرنگ داشته‌اند و به مردم عادی و بنگاه‌های اقتصادی در قاره اروپا ضربه زده‌اند. اما نه کسانی که جنگ اقتصادی را علیه کشور ما و جنگ نیابتی را علیه روسیه تا آخرین اوکراینی آغاز کردند».

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هم تایید کرد که «مسکو و مینسک مطمئن و موثر در برابر اقدامات محدودکننده غیرقانونی اعمال شده از سوی کشورهای غیردوست مقاومت کردند». 

 

پوتین و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه دوشنبه برای مذاکره با همتایان بلاروسی خود درباره همکاری اقتصادی، نظامی و انرژی به مینسک پایتخت این کشور سفر کردند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار